7:47 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Προκλητικό άρθρο από την εφημερίδα, Sozcu. «20 νησιά είναι υπό κατοχή από την Ελλάδα»

Προκλητικό άρθρο από την εφημερίδα, Sozcu. «20 νησιά είναι υπό κατοχή από την Ελλάδα»

Προκλητικό άρθρο από την μεγαλύτερη αντιπολιτευόμενη εφημερίδα, Sozcu αναφέρει ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εισβολή σε 20 νησιά, ανάμεσά τους οι Οινούσσες και τα Ψαρά.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η εφημερίδα έχει φωτογραφία του Νίκου Χαρδαλιά από τα Ψαρά, όπου εγκαινίασε ένα εκκλησάκι, τονίζοντας στο άρθρο της ότι:

«20 νησιά είναι υπό κατάληψη, ανάμεσά τους οι Οινούσσες και τα Ψαρά. Όταν η Τουρκία πάλευε με τον σεισμό, η Ελλάδα έριχνε υποθαλάσσιο καλώδιο στις Οινούσσες. Τα Αντίψαρα υπάγονται στην επαρχίας της Σμύρνης. Η Κυβέρνηση (σ.σ. Ερντογάν) έκλεισε τα μάτια και τα τελευταία 20 χρόνια έγινε εισβολή στα νησιά αυτά».

Υπενθυμίζεται ότι η Sozcu εκφράζει τις απόψεις του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος είναι φαβορί για την διαδοχή του Ερντογάν στις ερχόμενες εκλογές στην Τουρκία, ενώ ο ίδιος και στο παρελθόν έχει εκφράσει ακραίες εθνικιστικές απόψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μήνυμα Κιλιτσντάρογλου από την κουζίνα του σπιτιού του

Ενισχύεται ο Ερντογάν εν όψει Κιλιτσντάρογλου. Στη συμμαχία Ερντογάν προσχωρούν τα κόμματα που ίδρυσαν οι Οζάλ και Ετζεβίτ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας