7:56 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Αδαμάντιος Μαντής: Πόρισμα - καταπέλτης για τον θάνατό του - Ο οδηγός έτρεχε με 104 χλμ

Αδαμάντιος Μαντής: Πόρισμα - καταπέλτης για τον θάνατό του - Ο οδηγός έτρεχε με 104 χλμ

Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα της Τροχαίας Πειραιά, ο οδηγός έτρεχε με σχεδόν τριπλάσια ταχύτητα από την επιτρεπόμενη.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε σήμερα η μητέρα του άτυχου πολίστα Κατερίνα Τζιάλλα. Φιλοξενούμενος ο δημοσιογράφος – εκδότης της εφημερίδας ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ Πέτρος Κουσουλός.

Πέτρος Κουσουλός

Η μητέρα του άτυχου πολίστα μίλησε σήμερα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Καλεσμένος στην εκπομπή ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός

Το επίσημο πόρισμα της Τροχαίας Πειραιά προκαλεί σοκ, καθώς ο οδηγός έτρεχε με 104,62 χλμ όταν συνέβη το δυστύχημα, ενώ το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο σημείο είναι τα 40 χλμ, ενώ φαίνεται ότι δεν υπήρξαν ίχνη φρεναρίσματος. Το αυτοκίνητο του άτυχου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή ήταν ακινητοποιημένο με alarm στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η μητέρα του Μαντή είπε ότι ήταν εν γνώσει του οδηγού ότι θα επέφερε θανάσιμο πλήγμα με την ταχύτητα που πήγαινε . Εν γνώσει του υπερκτίμησε τις ικανότητες του στην οδήγηση. Θεωρεί ότι είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός είπε ότι σε πολύ λίγες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί ότι άνθρωπος που ευθύνεται για τον αδόκητο χαμό ενός άλλου ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Συντετριμμένη η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή είπε μετά το πόρισμα «καταπέλτη»: «Έκλαψα και από πόνο και από χαρά. Δικαιώθηκε η άποψη που είχα, ότι πήγαινε με ταχύτητα διπλάσια από αυτή που ορίζαν οι σημάνσεις της τροχαίας. Παραβιάστηκε από τον συγκεκριμένο οδηγό οτιδήποτε μπορούσε μέσα στον κώδικα μπορούσε να παραβιαστεί».

Το πόρισμα των 65 σελίδων περιγράφεται καρέ-καρέ πώς ο οδηγός έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο τον περασμένο Νοέμβριο. Στην κατάθεσή του ο οδηγός υποστήριξε ότι έτρεχε με 70 χλμ και ότι είδε το αυτοκίνητο στα 100 μέτρα. Το πόρισμα της Τροχαίας παραδόθηκε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Ο 21χρονος Αδαμάντιος επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του τον περασμένο Νοέμβριο. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Ο Αδαμάντιος Μαντής κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένας νέος άνθρωπος, έπεσε πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας