17:06 Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

«Άδοξο τέλος» στη δικαστική περιπέτεια της Πενέλοπε Κρουζ για τις τόπλες φωτογραφίες (φωτό)

«Άδοξο τέλος» στη δικαστική περιπέτεια της Πενέλοπε Κρουζ για τις τόπλες φωτογραφίες (φωτό)

Η δικαστική περιπέτεια της Πενέλοπε Κρουζ με ταμπλόιντ εφημερίδα της Δανίας που είχε δημοσιεύσει τόπλες φωτογραφίες της το Σεπτέμβριο του 2013, τελείωσε με την Ισπανίδα ηθοποιό ηττημένη, αλλά και… δαρμένη!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ήταν καλοκαίρι του 2013, και η Πενέλοπε, μαζί με το σύζυγό της Javier Bardem απολάμβαναν το μπάνιο τους στην Κορσική, λίγο μετά τη γέννηση της κόρη τους, όταν ένας παπαράτσι κατάφερε να τους φωτογραφίσει «συλλαμβάνοντας» με το φακό του την ηθοποιό τόπλες, και στη συνέχεια πούλησε τις φωτογραφίες στη δανέζικη εφημερίδα «Ekstra Bladet».

1

Όταν οι φωτογραφίες της δημοσιεύθηκαν, η ηθοποιός έγινε έξαλλη, και μήνυσε τόσο τον εκδότη, όσο και την εφημερίδα.

2

Ωστόσο, τον Ιούνιο του 2014 το δικαστήριο της Κοπεγχάγης αθώωσε το περιοδικό, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να εφεσιβάλλει την απόφαση.

4

Τελικά, το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η Πενέλοπε Κρουζ πρέπει να πληρώσει στην εφημερίδα ( 25.000 κορώνες) 3.500 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα που έκανε, στηρίζοντας την απόφασή του στο γεγονός ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε δημόσια παραλία και όχι σε ιδιωτική.

3

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού, σαφώς ευχαριστημένοι, δήλωσαν: «Η απόφαση δείχνει μια γνωστή διασημότητα δεν μπορεί απλά να έρθει σε αυτή τη χώρα και να απαιτήσει αποζημίωση. Κάτι τέτοιο θα συνιστούσε παραβίαση του δανικού φιλελεύθερου πνεύματος και την ευθύνη των μέσων ενημέρωσης».

Πηγή: inquisitr.com

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας