0:38 Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Άγιοι Ανάργυροι: Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δεν είχε καταλάβει ότι μαχαιρώθηκε η Κυριακή – «Έχω πάθει σοκ, το ακούω live»

Άγιοι Ανάργυροι: Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δεν είχε καταλάβει ότι μαχαιρώθηκε η Κυριακή – «Έχω πάθει σοκ, το ακούω live»

Ακόμη ένα ηχητικό ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το μοιραίο βράδυ που σημειώθηκε η άγρια δολοφονία της Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, ακούγεται να μιλάει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης μετά τη δολοφονία της κοπέλας, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί. Συγκεκριμένα, στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Mega, φαίνεται πως μέχρι και την τελευταία στιγμή ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, δεν έχει καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί, ενώ άκουσε την κραυγή της την στιγμή που την δολοφονούσε ο πρώην σύντροφός της, αλλά και τον φίλο της που την συνόδευσε στο Α.Τ. να φωνάζει «την σκότωσε».

Παρόλα αυτά, ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, πάλι δεν είχε καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον. «Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο του LiveNews.

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ακούγεται να ρωτάει πάνω από μία φορά, αν η Κυριακή τον ακούει ακόμα και αφού έπεσε νεκρή, ενώ στη συνέχεια περιγράφει στους συναδέλφους του πως «πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές».

Είναι συγκλονιστικό πως ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με την αδικοχαμένη Κυριακή, ούτε τότε είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Πίστευε πως αυτός που δέχτηκε τις μαχαιριές ήταν ο 37χρονος φίλος της Κυριακής.


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας