4:12 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη γλιτώνει από τον γκρεμό αλλά χάνει τα πάντα!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη γλιτώνει από τον γκρεμό αλλά χάνει τα πάντα!

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την Ελένη Σταμίρη στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που κάνει σήμερα το περιοδικό ΤV O’ Clock!

Η Ελένη θα βρεθεί σε μεγάλη απόγνωση όχι μόνο γιατί θα κερδίσει για μια ακόμα φορά ο Δούκας αλλά και γιατί θα δει τις αδελφές της να είναι χειρότερα από ποτέ!

Όπως ήδη έχει αποκαλυφθεί η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες συνομιλώντας με τη Θεοδοσία, πέφτει από τον γκρεμό και η Θεοδοσία αποφασίζει να την αφήσει αβοήθητη και μέσα στα αίματα και να φύγει! Ωστόσο για καλή της τύχη θα την βρουν ο Κυπραίος και ο Φανούρης και θα τη σώσουν.

Μετά οι δυο γυναίκες θα συναντηθούν και το χάσμα ανάμεσά τους θα μεγαλώσει καθώς θα πέσουν οι μάσκες. Η Θεοδοσία θα παραδεχθεί ότι την άφησε αβοήθητη και τραυματισμένη στο γκρεμό γιατί τη θεωρεί υπεύθυνη για τη δυστυχία της και για το γεγονός ότι ο Λάμπρος επιμένει στο διαζύγιο!Την επόμενη μέρα τσακώνεται άσχημα ο Λάμπρος με τον Κυπραίο και η Ελένη κρατάει ουδέτερη στάση σε αυτόν τον τσακωμό. Η στάση της αυτή ενοχλεί το Θωμά ο οποίος φεύγει οργισμένος. Μετά από αυτή τη μεγάλη αλλαγή της συμπεριφοράς της Ελένης προς τον Κυπραίο η σχέση του περνάει κρίση και όπως όλα δείχνουν οδεύει προς το τέλος της!

Οι φουρτούνες όμως δεν τελειώνουν στις Άγριες Μέλισσες  για την Ελένη αφού γίνεται το δικαστήριο και χάνει και τα χωράφια και το σπίτι της και κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο! Και ενώ βρίσκεται σε απόγνωση, η επιμονή του Ιορδάνη να κερδίσει τη Δρόσω παρά το γεγονός ότι μαθαίνει ότι είναι έγκυος τρελαίνει την Ασημίνα που βλέπει το σχέδιό της να καταρρέει. Οι σχέσεις των αδελφών Σταμίρη πάνε από το κακό στο χειρότερο και  Ελένη είναι σε απόγνωση!

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας