21:52 Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Thug Slime: Καταδικάστηκε με αναστολή για τη συμπλοκή με το μαχαίρι

Thug Slime: Καταδικάστηκε με αναστολή για τη συμπλοκή με το μαχαίρι

Ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή, επέβαλε η ελληνική Δικαιοσύνη στον γνωστό Τράπερ για την αιματηρή συμπλοκή που είχε σημειωθεί σε καφετέρια στον Κολωνό στις αρχές Νοεμβρίου, αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας.

Ένοχοι για την αιματηρή συμπλοκή στη Λένορμαν κρίθηκαν οι 3 από τους 4 κατηγορουμένους στην υπόθεση. Ο γνωστός τραπερ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ την ίδια ποινή έλαβε και ένας ακόμη συγκατηγορούμενός του.

Την ποινή των 36 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε το δικαστήριο στον τρίτο κατηγορούμενο, ενώ αθώος κρίθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος.

«Το θύμα έκανε συνεχώς μια κίνηση ότι θα βγάλει μαχαίρι από την τσέπη. Πήραμε τις πεταλούδες από το αμάξι και τις κρατούσαμε στο χέρι. Ανέβηκε η ένταση, προσπάθησα να τους χωρίσω και πάνω στο μπουλούκι έγινε ότι έγινε. Δε θέλω να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Έχω ζητήσει από μεσιτικό γραφείο να μου βρει σπίτι για να αλλάξω γειτονιά να μείνω μακριά από αυτά τα πράγματα» ανέφερε ο γνωστός τράπερ στην απολογία του.

Πρόεδρος: Πήγατε να τους χωρίσετε με τα μαχαίρια στο χέρι;

Τράπερ: Ναι δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή.

Πρόεδρος: Πήρατε μαχαίρια για να τοθς χωρίσετε;……………………………………………………………………………………………………………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας