22:13 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Άκης-Βίκυ-Σμπώκος: Πόλεμος για το «βαλιτσάκιας» και 10.000.000 ευρώ

Άκης-Βίκυ-Σμπώκος: Πόλεμος για το «βαλιτσάκιας» και 10.000.000 ευρώ

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, ο στενός του συνεργάτης Ιωάννης Σμπώκος και η Βίκυ Σταμάτη, η οποία φαίνεται να πληρώνει το μάρμαρο της απόφασής της να «μιλήσει» τη δική της αλήθεια και σε τηλεοπτική συνέντευξη να χαρακτηρίσει τον πρώην γ.γ. της ∆ιεύθυνσης Εξοπλισμών «τσαντάκια»!

Tου ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΛΤΑ

Ο Ιωάννης Σμπώκος καθίζει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τη Βίκυ Σταμάτη για τον χαρακτηρισμό σε τηλεοπτική συνέντευξη, ενώ με μηνυτήρια αναφορά του ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον κατηγορεί για ιδιοποίηση 10.000.000 ευρώ!

Ήταν 12 Απριλίου 2017 όταν η Βίκυ Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτοψία», όπου μίλησε για την περιπέτεια του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου με αναφορές στα πρόσωπα που ισχυρίστηκε ότι τον εξαπάτησαν.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης έκανε λόγο για δύο «παράσιτα» που δημιουργούσαν εμπόδια στη ζωή τους, αναφερόμενη στον Νίκο Ζήγρα, ξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου, και στον Ιωάννη Σμπώκο. Μάλιστα, τον δεύτερο η Βίκυ Σταμάτη τον αποκάλεσε «τσαντάκια», υποστηρίζοντας στη συνέντευξη ότι ο ίδιος συστηνόταν με τη συγκεκριμένη ιδιότητα στην «πιάτσα», ενώ τόνισε ότι εκείνος κουβαλούσε τον χαρτοφύλακα του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά τα χρήματα που περιείχε δεν κατέληγαν ποτέ στον σύζυγό της.

Εξοπλιστικά

Ο κ. Σμπώκος, ο οποίος παρότι καταδικασμένος για σειρά υποθέσεων που αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου…………….Διαβάστε τη συνέχεια στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Τον αναγνώρισα αμέσως – Θα του κάνω μήνυση” λέει στο ereportaz.gr για τον επιδειξία η 28χρονη Κύπρια

Η κατάθεση της αεροσυνοδού για τον ακτινολόγο: «Έπιανε τα γεννητικά του όργανα-Μου είπε να πάω πρώτη στην τουαλέτα»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας