3:02 Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Αλ. Τσίπρας: Το παράδειγμα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη είναι κι ένα μήνυμα προς την Πολιτεία

Αλ. Τσίπρας: Το παράδειγμα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη είναι κι ένα μήνυμα προς την Πολιτεία

Την ανάγκη «να είμαστε δίπλα και όχι εμπόδιο στους αγώνες των αθλητών μας καθημερινά, και να μην τους θυμόμαστε μόνο όταν καταφέρνουν να φτάνουν στη επιτυχία», επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Instagram για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χιλιόμετρα βάδην από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μόναχο.

«Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε χθες το χρυσό στα 35 χιλιόμετρα βάδην. Διαβάζοντας όμως σήμερα την ιστορία της, συνειδητοποιώ ότι έχει ήδη πάρει πολλά χρυσά μετάλλια στη ζωή της» αναφέρει συγκεκριμένα στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και συνεχίζει: «Την είχαν αποκλείσει από το πρόγραμμα χορηγιών με “ηλικιακά κριτήρια”. Εγκατέλειψε για 8 χρόνια τον αθλητισμό επειδή δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Δούλευε στην οικογενειακή ταβέρνα και μετά πήγαινε για νυχτερινές προπονήσεις».

«Πέρα από τα συγχαρητήρια στην Αντιγόνη τη στιγμή της μεγάλης επιτυχίας, το παράδειγμά της είναι και ένα μήνυμα προς την Πολιτεία: Να είμαστε δίπλα και όχι εμπόδιο στους αγώνες των αθλητών μας καθημερινά, και να μην τους θυμόμαστε μόνο όταν καταφέρνουν να φτάνουν στη επιτυχία» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΠΕΞ: Η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει «συνοριακό ζήτημα» στον Έβρο

Μηταράκης για Έβρο: Οι Τούρκοι τάιζαν και πότιζαν τους μετανάστες πριν τους στείλουν με βία στην Ελλάδα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας