23:27 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Αντύπας: Ο Βασίλη Καρράς μου έλεγε «το παλεύω αδερφέ μου», αλλά ήταν βαρύ χτύπημα, ήταν μπεσαλής

Αντύπας: Ο Βασίλη Καρράς μου έλεγε «το παλεύω αδερφέ μου», αλλά ήταν βαρύ χτύπημα, ήταν μπεσαλής

Για τον αείμνηστο τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά μίλησε ο Αντύπας

Ο Αντύπας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη μακρόχρονη φιλία του με τον Βασίλη Καρρά, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία τους συνάντηση, λίγους μήνες πριν.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο «Secret» και δήλωσε αρχικά, για τη γνωριμία του με τον Βασίλη Καρρά: «Τον γνώριζα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε συνεργαστεί, μιλούσαμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο και μου έλεγε “το παλεύω αδερφέ μου, το παλεύω”».


«Του έλεγα ότι είναι δυνατός κι ότι θα το ξεπεράσει και να μην αγχώνεται, αλλά ήταν βαρύ χτύπημα και δεν τα κατάφερε. Τον είχα δει πριν πέντε μήνες στο νοσοκομείο, όπου μπαινόβγαινε. Μιλούσαμε συνέχεια», συμπλήρωσε.

Για τον χαρακτήρα του αείμνηστου τραγουδιστή, ο Αντύπας ανέφερε: «Ήταν μπεσαλής, είχε λόγο, ήταν λεβέντης. Μαζί είχαμε ωραίο χιούμορ, με έλεγε “πιτσιρίκο”, γιατί είχαμε δύο χρόνια διαφορά, ήμουν μικρότερος. Είχε φοβερές ατάκες, ήταν γνήσιος καρντάσης».

Τέλος, τόνισε πως ο Βασίλης Καρράς για εκείνον δεν έχει «φύγει», αλλά «είναι ακόμα εδώ». «Η γυναίκα του και η κόρη του να προσευχηθούν, να κλάψουν, να θρηνήσουν τον άνθρωπο τους και να πορευτούν, γιατί ο Βασίλης είναι εδώ. Είναι παντού», είπε κλείνοντας.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας