6:21 Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Απίστευτο: Διακοπή αγώνα λόγω αποβολής του γιατρού!

Απίστευτο: Διακοπή αγώνα λόγω αποβολής του γιατρού!

Απίστευτα περιστατικά συνέβησαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερμή Ατσαλένιου και την Παλιανή για την 16η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ όπου το παιχνίδια διακόπηκε οριστικά στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από συμπλοκές και αποβολή του ιατρού της αναμέτρησης και δεν κατέστη δυνατόν να αντικατασταθεί και να συνεχιστεί ο αγώνας.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής της Παλιανής με το νούμερο έντεκα στην φανέλα, Μαστραντωνάκης κατευθύνθηκε προς την κερκίδα του γηπέδου, διαπληκτίστηκε φραστικά με τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας και στην συνέχεια αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ξυπάκη ενώ στην συνέχεια υπήρξαν συμπλοκές εντός αγωνιστικούς χώρου ανάμεσα σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές!

Στις συμπλοκές συμμετείχε και ο ιατρός του αγώνα ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης και εφόσον δεν αντικαταστάθηκε από άλλον ιατρό η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά ενώ όλα τα παραπάνω έχουν καταγραφεί σύμφωνα με πληροφορίες και στο φ.α. που συνέταξε ο διαιτητής κ. Ξυπάκης.

Το παιχνίδι στο 65ο λεπτό όταν διακόπηκε, ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας του Ερμή ενώ για την όλη υπόθεση θα κληθεί να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου!

πηγή: grandsport.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας