5:45 Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Απίστευτο! Η Ποσειδωνος πλημμύρισε γιατί ο αρμόδιος διευθυντής κοιμόταν!

Απίστευτο! Η Ποσειδωνος πλημμύρισε γιατί ο αρμόδιος διευθυντής κοιμόταν!

Γιατί πλημμύρισε η Ποσειδώνος.

Στον ύπνο πιάστηκε ο διευθυντής της αρμόδιας διεύθυνσης διαχείρισης μητροπολιτικών υποδομών της περιφέρειας Αττικής κύριος Θεοφανόπουλος Βασίλης.
Πιο συγκεκριμένα το τηλέφωνο που ήταν απενεργοποιημένο και όταν ξύπνησε το πρωί είδε την πλημμύρα στις πρωινές εκπομπές. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πάνω στον πανικό του έσπευσε να ειδοποιήσει την πολιτική προστασία για να στείλει αντλητικά μηχανήματα. Ταυτόχρονα είχε ξεχάσει να κηρύξει την υπηρεσία σε κατάσταση επιφυλακής παρόλο που είχε ειδοποιήσει έγκαιρα για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Ωστόσο δεν ήταν το μόνο που ξέχασε, απευθύνθηκε στην πολιτική προστασία αλλά είχε ξεχάσει εδώ και τρεις μήνες στο συρτάρι του την σχετική εργολαβία της διεύθυνσης του για άντληση υδάτων με ανάδοχο την τεχνική εταιρεία Καραγιάννη. Ήταν υποχρεωμένος να βρίσκεται σε κατάσταση υπηρεσιακής ετοιμότητας και Να έχει τοποθετήσει τα αντλητικά μηχανήματα του κ. Καραγιάννη σε σημεία επιφυλακής έτσι ώστε να σπεύσουν έγκαιρα στο σημείο.

Τον ύπνο του αρμόδιο διευθυντή της περιφέρειας πλήρωσαν ακριβά χιλιάδες οδηγοί που ταλαιπωρήθηκαν για ώρες στη λεωφόρο Ποσειδώνος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας