16:15 Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Αποκάλυψη Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Ο μαστροπός «Μιχάλης» και οι διάλογοι-φωτιά με τη 12χρονη από τον Κολωνό!

Αποκάλυψη Κολωνός - Βιασμός 12χρονης: Ο μαστροπός «Μιχάλης»  και οι διάλογοι-φωτιά με  τη 12χρονη από τον Κολωνό!
  • «Θα σου βρίσκω πελάτες και θα τα παίρνουμε μισά μισά. Μπορώ να σε βάλω σε μεγάλα κυκλώματα, αρκεί να είσαι συνεργάσιμη»! Οι συνομιλίες της ντροπής του 58χρονου ναυτικού με το ανήλικο θύμα
  • Τι ισχυρίσθηκε στην απολογία του

  Η απολογία με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους του μαστροπού με την 12χρονη!

 Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Εκατοντάδες αηδιαστικά μηνύματα, τα οποία, όμως, αποτελούν «θησαυρό» για τις δικαστικές Αρχές στην προσπάθεια επίλυσης του γρίφου του Κολωνού με θύμα ένα 12χρονο κοριτσάκι, έρμαιο των αρρωστημένων ορέξεων του Ηλία Μίχου αλλά και άλλων παιδοβιαστών, περιέχονται στην ογκώδη δικογραφία της υπόθεσης καταδεικνύοντας τον ακριβή ρόλο του Ε.Χ., ενός 58χρονου ναυτικού ο οποίος χρησιμοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το όνομα «Μιχάλης» και πουλούσε σε φίλους του το άγουρο κορμί της ανήλικης κοπέλας.

Πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο η 12χρονη είχε κατονομάσει στη δεύτερη -και πλέον κομβική- κατάθεση που είχε δώσει (στις 17 Σεπτεμβρίου 2022), ενώπιον της ψυχολόγου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, Κωνσταντίνας Κωστάκου.

Εκείνη την ημέρα το ανήλικο θύμα μίλησε για τον ακριβή ρόλο του «Μιχάλη» επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι της είχε κάνει αίτημα φιλίας στο Facebook, κάτι που έγινε αντιληπτό από τον Μίχο, ο οποίος και απαίτησε από εκείνη να το δεχτεί. Στη συνέχεια της κατάθεσής της η 12χρονη επισημαίνει ότι ο Ηλίας Μίχος προσποιούμενος ότι είναι εκείνη άρχισε να συνομιλεί με τον «Μιχάλη» ζητώντας να βρίσκει άνδρες προκειμένου να κακοποιούν σεξουαλικά -έναντι πληρωμής- το μικρό κορίτσι. Έτσι λοιπόν, βάσει όσων εξομολογήθηκε το παιδάκι από τον Κολωνό στους αστυνομικούς, ο «Μιχάλης» ξεκίνησε να επικοινωνεί μαζί της μέσω του Instagram δίνοντάς της οδηγίες για τους άνδρες με τους οποίους έπρεπε να έρθει σε επαφή.  Όπως προέκυψε από το κατηγορητήριο, ο 58χρονος ναυτικός ήταν μέλος σε γνωστό φόρουμ όπου άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια, πωλούν το κορμί τους. Μέσω αυτής, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «manhris», προωθούσε το τηλέφωνο της 12χρονης σε άλλους χρήστες αλιεύοντας πελατεία.

Από τους διαλόγους της ντροπής που δημοσιεύει σήμερα η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» προκύπτει ότι ο 58χρονος άνδρας επεδίωκε να λαμβάνει το μισό της αμοιβής για τις υπηρεσίες (δηλαδή μαστροπεία) που προσέφερε. Μάλιστα, έταζε στη 12χρονη ότι θα την έβαζε σε μεγαλύτερα κυκλώματα τα οποία έχουν ως πελάτες επιφανείς άνδρες, μεταξύ των οποίων και εφοπλιστές, προκειμένου να αυξηθούν οι αμοιβές και κατ’ επέκταση και τα κέρδη! Μάλιστα, της έδινε συμβουλές ότι θα έπρεπε να ήταν τυπική, καθώς «τα λεφτά θα ήταν πολλά»! Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι, βάσει των διαλόγων που ανακτήθηκαν από το κινητό τηλέφωνο του 58χρονου, εκείνος πίεζε τη 12χρονη προκειμένου να πείσει και άλλες κοπέλες (ανήλικες και όχι μόνο) να μετάσχουν στο κύκλωμα, ρωτώντας την μάλιστα εάν η 19χρονη αδερφή της ενδιαφέρεται να κάνει την ίδια… δουλειά!

ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ ΚΟΛΩΝΟΣΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ ΚΟΛΩΝΟΣ

 

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ο Μίχος ήταν εκείνος ο οποίος έπαιρνε τη σκυτάλη από τον «Μιχάλη» κανονίζοντας τα ραντεβού, αλλά και έπαιρνε τα χρήματα. Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν γνώριζε εάν κάποιο ποσό από τα κέρδη κατέληξε τελικά στον «Μιχάλη», τον οποίο ουδέποτε, όπως είπε, είδε από κοντά. Απολογούμενος ο 58χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι «όλα ξεκίνησαν από μια βλακεία επειδή δεν είχε να μιλήσει με κάποιον». Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «έλειπε η γυναίκα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά. Το βασικό είναι ότι κατέστρεψα τη ζωή μου και έχω παιδιά. Όταν κατάλαβα ότι μιλούσα με ένα 12χρονο από αυτά που άκουγα στις ειδήσεις, πήγα να αυτοκτονήσω και με πρόλαβε η γυναίκα μου…».

Ωστόσο οι ισχυρισμοί του διαψεύδονται από την έρευνα η οποία έγινε στο κινητό του τηλέφωνο και τα μηνύματα (κυρίως μέσω Instagram), τα οποία ανακτήθηκαν. Βάσει αυτών προκύπτει ότι ο 58χρονος γνώριζε για την ανηλικότητα της 12χρονης, ζητώντας της με επιτακτικό τρόπο να συστήνεται ως 18χρονη/19χρονη στους «πελάτες» που της έβρισκε! Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτογραφίες αλλά και βίντεο του ανήλικου θύματος από τις οποίες προκύπτει με σαφήνεια η ανηλικότητά της.

«Να σου κανονίζω πελάτες»

Η συντριπτική πλειονότητα των διαλόγων μεταξύ του αποκαλούμενου «Μιχάλη» -δηλαδή του 58χρονου ναυτικού- και της 12χρονης κοπέλας φέρονται να πραγματοποιούνται τον Μάιο του 2022. Τότε για πρώτη φορά ο κατηγορούμενος προτείνει στο ανήλικο κορίτσι να γίνει επαγγελματίας ιερόδουλη! Μάλιστα αναφέρει ότι δύναται να της κανονίζει πελάτες, να στέλνει κάποιον να την παίρνει με αμάξι, να την πηγαίνει σε ραντεβού, κοινώς να το κάνουν επάγγελμα! Σε μήνυμα που στέλνει γράφει επί λέξει: «…Θέλεις να σου κανονίζω πελάτες και να έρχεται κάποιος να σε παίρνει με το αμάξι, να σε πηγαίνει στα ραντεβού και να σε γυρνάει πίσω; Αυτό σου είπα, να το κάνουμε επάγγελμα». Μάλιστα, στην αντίδραση της 12χρονης (δηλαδή του Μίχου) ότι δεν μπορεί να απομακρύνεται από την περιοχή του Κολωνού, εκείνος διευκρινίζει: «Μέχρι Σύνταγμα, όχι πιο μακριά». Και συνεχίζει: «Λοιπόν θα το οργανώσω, αλλά να ξέρεις ότι τα λεφτά είναι πολλά και θα είναι μισά μισά. Θα ξεκινήσουμε με 80 και βλέπουμε στην πορεία…»!

 ΚΟΛΩΝΟΣ

Ακολούθως στην ίδια συνομιλία ο «Μιχάλης» προτείνει στη 12χρονη να μπει και άλλος άνδρας στη «δουλειά». Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι αναφέρεται σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του, μέσω του οποίου ευελπιστεί ότι θα αντλήσει ακόμη περισσότερη πελατεία.

Γράφει συγκεκριμένα: «Αύριο το πρωί στις 10 μπορείς να έρθει κάποιος με αμάξι για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες για όλη τη δουλειά;». Και συνεχίζει: «…Εντάξει το απόγευμα κατά τις 3, για να κάνετε κουβέντα και να κανονίσετε λεπτομέρειες μέχρι πόσους πελάτες μπορείς την ημέρα!… Να συναντηθείτε για τις λεπτομέρειες. Είναι μια δουλειά που έχει πολλά λεφτά και θέλει οργάνωση».

Στη συνέχεια των διαλόγων της ντροπής ο «Μιχάλης» ρωτάει τη 12χρονη τι είδους «υπηρεσίες» μπορεί να προσφέρει, υπενθυμίζοντάς της, για ακόμη μία φορά, ότι μπορούν να βγάλουν πάρα πολλά χρήματα. «Έχει πολύ χρήμα αυτή η δουλειά. Εξαρτάται από εσένα», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει λίγο αργότερα: «…Πρέπει πρώτα να σε δει (σ.σ. ο άνδρας που θα στείλει) και να είναι σίγουρος. Δεν θέλει να εκτεθεί με τους πελάτες».

Λίγο αργότερα ο 58χρονος κατηγορούμενος ζητεί από το μικρό κορίτσι να του στείλει δύο φωτογραφίες προκειμένου να τις δείξει στον συνεργό του. Από το ιστορικό της συνομιλίας προκύπτει ότι όντως στέλνονται δύο φωτογραφίες της 12χρονης, με τον «Μιχάλη» να επιλέγει τη δεύτερη ως καλύτερη. Μάλιστα κάνει «μάθημα» στο θύμα από τον Κολωνό για το πώς πρέπει να συμπεριφερθεί όταν θα συναντήσει τον άνδρα που θα της στείλει: «…Όταν συναντηθείτε με αυτόν, πρόσεξε να είσαι ευγενική και να τον κάνεις να συνεργαστείτε. Μην είσαι απότομη μαζί του… Να ξέρεις ότι εάν είσαι καλό κορίτσι και κάνεις ό,τι σου λέει, θα βγάλεις πάρα πολλά λεφτά. Αυτός έχει τρομερές γνωριμίες», λέει χαρακτηριστικά.

«Να πεις ότι είσαι 18»

Από άλλους διαλόγους προκύπτει ότι ο «Μιχάλης» όχι μόνο γνωρίζει για την ανηλικότητα της κοπέλας, αλλά της ζητεί να λέει στους «πελάτες» που της στέλνει ότι είναι τουλάχιστον 18. Παράλληλα την ενημερώνει για τα λεφτά τα οποία πρέπει να ζητάει από τους κακοποιητές της. «Έλα, μωρό, θα σε πάρει κάποιος τηλέφωνο σήμερα μετά τις 14.30 από εμένα. Θα του πεις ότι είσαι 18 στα 19, όχι μικρότερη. Του είπα για 50 στο αμάξι, 70 ξενοδοχείο δικό του και κ…ο συν 20. Οκ; Ξεκίνα έτσι με τον πρώτο και στη συνέχεια θα το οργανώσουμε καλύτερα». Ακολούθως με φορτικότητα ζητεί από τη 12χρονη να δεχτεί την «προσφορά» και, όταν εκείνη (δηλαδή ο Μίχος) απαντάει καταφατικά, της γράφει το εξής: «Οκ. Περίμενε τηλέφωνό τους. Είναι δύο. Το μόνο που φοβούνται είναι να μην μπλέξουν με ανήλικη. Γι’ αυτό τους είπα 18 στα 19… Αλλά πρόσεξε ηλικία. 18 με 19 να πεις ότι είσαι και ότι απλώς μικροδείχνεις!».

Μάλιστα, προκειμένου να χειραγωγήσει πλήρως τη 12χρονη, της υπόσχεται ότι στην αρχή τα λεφτά θα είναι όλα δικά της.  Όπως χαρακτηριστικά γράφει: «Εδώ είναι δουλειά. Αν πάει καλά, τα λεφτά είναι πολλά. Στην αρχή όλα δικά σου. Στην πορεία, εάν είναι οι πελάτες ευχαριστημένοι, θα ανεβάσουμε τιμές… Εάν ήσουν 18, θα κάναμε ελεύθερα χρυσές δουλειές»

«Θα βγάλουμε πολλά λεφτά, φτάνει να είσαι οκ…»

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικοί διάλογοι που αντάλασσε ο 58χρονος με την ανήλικη όπου ήθελε να βάλει στο «κόλπο» ακόμα και την αδελφή της αλλά και άλλα ανήλικα κορίτσια!

 Όπως κατέθεσε η  ανήλικη ο Μίχος την βίαζε στο υπόγειο του καταστήματος του!

Το αυτοκίνητο του Ηλία Μίχου έξω από το κατάστημα του με το χαρακτηριστικό γκράφιτι από αγανακτισμένους συμπολίτες του!

12χρονη

 

Ο 58χρονος μαστροπός «Μιχάλης»

 Το πλέον ανατριχιαστικό είναι ότι βάσει των διαλόγων ο 58χρονος θέλει να βάλει στο «παιχνίδι» της μαστροπείας και άλλες γνωστές της 12χρονης, μεταξύ των οποίων και την αδελφή της. Ακολουθεί συγκεκριμένο απόσπασμα:

58χρονος: Η αδελφή σου που είναι 19 μπορεί να μπει στο παιχνίδι;

12χρονη: Ούτε καν.

– Άλλες φίλες που να θέλουν έχεις; Φέρε με σε επαφή!

– Όχι, όχι. Άμα μάθει η μάνα μου, θα με σκοτώσει. Πας καλά;

– Οκ. Αν βρεις κάποια πιτσιρίκα μου λες…

Στη συνέχεια της ίδιας συνομιλίας ο «Μιχάλης» ρωτάει το κοριτσάκι εάν έχει ανάγκη για χρήματα και για ποιο λόγο:

– 58χρονος: Τόσο πολύ έχεις ανάγκη τα λεφτά;

– 12χρονη: Ναι.

– Έχεις μπλέξει κάπου με ναρκωτικά; Πες μου ελεύθερα. Μεταξύ μας θέλω αλήθειες. Πες!

– Τι λες, μωρέ; Δεν καπνίζω καν. Για την οικογένεια θέλω να βοηθήσω.

– Εντάξει, μωρό. Θα βγάλουμε πολλά λεφτά, φτάνει να είσαι Οκ. Αλλά πρόσεξε μην πας να κάνεις καμία πουσ…ά σε κάποιον. Πάνω από όλα συνέπεια. Τα λεφτά θα τα παίρνεις πριν και μετά θα κάνετε ό,τι κάνετε. Μόνο τα εξτρά θα παίρνεις μετά. Αν δεν σου τα δίνει ο πελάτης πριν, φεύγεις!

Τα ποσά

Ακολούθως, από τους διαλόγους προκύπτει ότι δύο από τους κακοποιητές που βρήκε συναντήθηκαν με την ανήλικη. Ο «Μιχάλης» επιθυμεί να μάθει λεπτομέρειες, όχι μόνο για το τι ακριβώς συνέβη, αλλά και τα ποσά που έδωσαν οι «πελάτες».

– 58χρονος: Τώρα τα είδα. Σου έδωσε 50 ευρώ; Στο αυτοκίνητο το κάνατε; Πες λεπτομέρειες!

– Ναι.

Μάλιστα όταν ενημερώνεται ότι η ανήλικη έδωσε τα λεφτά στη μητέρα της, εκείνος της ζητεί επιτακτικά να μην της δίνει χρήματα, καθώς ενδέχεται να υποψιαστεί κάτι:

– 58χρονος: Αυτά είναι δικά σου. Μην τα δίνεις στη μάνα σου. Θα υποψιαστεί ότι κάτι κάνεις και τα βγάζεις… Αύριο το πρωί μπορείς να σου κλείσω ραντεβού;

– Ναι.

– Τι ώρα;

– 10.00.

– Θα κατέβεις όμως Πειραιά…

– Όχι.

– Γιατί; Με τον ηλεκτρικό!

– Όχι. Όποιος θέλει εδώ, Σεπόλια.

– Είναι ένας φίλος μου. Δεν μπορεί να ανέβει. Δεν έχει χρόνο.

– Ούτε εγώ.

– Γιατί; Με τον ηλεκτρικό θα κατέβεις. Είπαμε, αυτή η δουλειά έχει λεφτά αλλά πρέπει να κινείσαι. Λοιπόν θα κατέβεις;

– Όχι.

– Καλά. Θα περιμένεις να βρω κάποιον που να μπορεί να έρθει. Δεν θέλουν όλοι έτσι… Αν θέλεις πολλά λεφτά, θα πρέπει να μετακινείσαι και εσύ.

– Οκ.

– Τι να του πω. Ότι δεν θα έρθεις;

– Ναι. Να έρθει αυτός.

– Δεν μπορεί να έρθει. Οκ θα δω για άλλο, αλλά δύσκολο… Αυτός που του έστειλες φωτό, θέλει να βρεθείτε. Αυτού ζήτα του 70.

«Λεφτάδες»

Από το περιεχόμενο των εκατοντάδων συνομιλιών προκύπτει η ασφυκτική πίεση την οποία ασκεί ο «Μιχάλης» στη 12χρονη. Κάθε φορά που το θύμα από τον Κολωνό δεν του απαντάει σε μηνύματα, εκείνος απειλεί ότι θα την «εγκαταλείψει» και πως δεν πρόκειται να της βρει άλλους… πελάτες! Όταν συμμορφώνεται και του απαντάει, της τάζει «λαγούς με πετραχήλια», όπως ότι θα τη φέρει σε επαφή με λεφτάδες!

– 58χρονος: Είναι κάποιος που θα μας μπάσει σε μεγάλα κόλπα. Έχει γνωριμίες με λεφτάδες. Εκεί θέλω να χτυπήσω.

– Ναι μπράβο, σε λεφτάδες.

– Στην αρχή είναι 50. Αργότερα 100 και 200 και πάει λέγοντας.

– Ναι.

– Γι’ αυτό θα σου στείλω κάποιον. Να είσαι καλά μαζί του για να μπούμε στο κύκλωμα.

– Ναι.

– Εντάξει. Αύριο θα σε πάρει κάποιος κατά τις 2.00. Πες 50 κανονικό, 80 ξενοδοχείο. Είσαι 18 στα 19. μην το ξεχνάς! Αυτά δικά σου…

– Ναι.

– Να είσαι ανοικτή στο Instagram για τον άλλον που θα μας βάλει σε χοντρά λεφτά.

– Οκ.

– Τα πρωινά μπορείς;

– Ναι.

– (…) Αυτός που θα σου πω να πας, δεν θα σε πληρώσει. Τον θέλω για να μας βάλει σε εφοπλιστές και λεφτάδες. Απλά θέλω να τον κάνω να μας μπάσει σε χοντρό κύκλωμα με πολλά λεφτά και, γιατί όχι, να σε προωθήσουμε σε ταινίες και τέτοια. Γι’ αυτό τον θέλω! Είσαι μέσα; Πες! Ναι ή όχι;

– Ναι.

– Οκ, μωρό. Θα ξεκω…με στα λεφτά. Φτάνει να κάνεις ό,τι σου λέω βήμα βήμα και να απαντάς.

Είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένοι διάλογοι-φωτιά, μέρος μόνο των οποίων αποκαλύπτει η «Μ», αναμένεται να προκαλέσουν εξελίξεις, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι ο «Μιχάλης» θα βρεθεί εκ νέου ενώπιον των δικαστικών Αρχών, καθώς μέσω των μηνυμάτων συνομολογεί ότι έβρισκε αρρωστημένους ενήλικες οι οποίοι κακοποιούσαν σεξουαλικά την ανήλικη, καθώς και ότι γνωρίζεται με κυκλώματα μαστροπείας τα οποία προσφέρουν τη σάρκα ανήλικων κοριτσιών σε λεφτάδες και εφοπλιστές. Στην απολογία του πάντως περιέγραψε ως αθώα τη γνωριμία του με την ανήλικη λέγοντας ότι ήθελε, απλώς, να μιλάει με κάποιον…

Η απολογία: «Στην πορεία μού είπε ότι έχει επτά με οκτώ αδέλφια…»

Ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας και προτού προκύψουν οι «θησαυροί» τους οποίους έκρυβε στο κινητό του τηλέφωνο, ο «Μιχάλης» ανέφερε ότι γνωρίστηκε με τη 12χρονη μέσω Facebook τον Απρίλιο ή τον Μάιο του 2022. «Μου είπε ότι είναι 16 με 17 ετών και μένει στα Σεπόλια και μου ζήτησε να βρεθούμε σε αυτοκίνητο με 50 ευρώ. Της είπα δεν θέλω να βρεθούμε και μιλούσαμε μέσω Instagram με μηνύματα φιλικά. Όταν τη ρώτησα γιατί το κάνει αυτό, μου είπε ότι της αρέσει και ότι ο πατέρας της ήταν αστυνομικός. Στην πορεία μού είπε ότι έχει επτά με οκτώ αδέλφια, δεν θυμάμαι πόσα και μου είπε ότι αυτό το κάνει για τα λεφτά γιατί η οικογένειά της τα είχε ανάγκη…».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίσθηκε ο 58χρονος και διαψεύδονται από τα μηνύματα-ντοκουμέντα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της «Μ», η 12χρονη ήταν εκείνη που του ζητούσε να της συστήσει πελάτες! «Εγώ έμπαινα σε μια ιστοσελίδα με το όνομα… Εκεί ρώτησα εάν ξέρει κανένας κάποια γύρω στα 16 που κάνει πιάτσα στα Σεπόλια και εκεί άρχισαν διάφορα μηνύματα. Μου έστειλε ένας μήνυμα εάν ξέρω το τηλέφωνό της και την ρώτησα εάν ήθελε να το δώσω και μου είπε να το δώσω… Έδωσα το τηλέφωνό της σε ένα με δύο άτομα, δεν θυμάμαι. Έβλεπα φωτογραφίες της στο Instagram και της έλεγα ότι φαίνεται μικρή, αλλά μου έλεγε είναι παλιές οι φωτογραφίες. Εγώ είμαι πρώην ναυτικός και επειδή έμενα σπίτι με την κόρη μου και δεν είχα με ποιον να μιλήσω και δεν πήγαινα πουθενά, ήθελα με κάποιον να μιλάω. Δεν ήξερα ότι μιλούσα με ένα 12χρονο… Τον Μάιο του 2022 της είχα πει ψέματα ότι ήταν η αστυνομία ΔΙΑΣ στο σημείο όπου υποτίθεται θα συναντιόμασταν και μου είπε ότι η Αστυνομία ήταν για άλλο λόγο εκεί, ενώ εγώ δεν είχα πάει καθόλου και της είπα ότι έφυγα. Μου είχε πει να της στέλνω πελάτες στις αρχές που μιλούσαμε και στην αρχή της είπα θέλω τα μισά, μου είπε είναι πολλά και της είπα μια συνάντηση μαζί της, αλλά την κορόιδευα. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ.  Όλα ξεκίνησαν από μια βλακεία, επειδή δεν είχα να μιλήσω με κάποιον.  Έλειπε η γυναίκα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά. Το βασικό είναι ότι κατέστρεψα τη ζωή μου και έχω παιδιά…  Όταν είπα στη γυναίκα μου την αλήθεια, έγινε ένας τσακωμός και πάνω στον καυγά έσπασε το λάπτοπ και γι’ αυτό δεν το έχω. Σε κάποια στιγμή, της είπα ότι αφού κάνει αυτή τη δουλειά πρέπει να παίρνει πολλά λεφτά και τι τα κάνει και μου είπε ότι τα δίνει στη μάνα της. Την ρώτησα εάν ξέρει η μητέρα της αυτά που κάνει και μου είπε ότι δεν ξέρει και της λέει ότι φροντίζει μια γιαγιά και από εκεί έχει τα χρήματα…  Όταν μιλούσαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας το ύφος της ήταν διαφορετικό από αυτό που είχε όταν μιλούσαμε το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μιλούσε για πελάτες και βίζιτες, ενώ τις βραδινές ώρες μιλούσαμε για το πώς θα βρει δουλειά και απέφευγε να μιλήσει για πελάτες. Δεν υπάρχει κάποια κατάθεση στον λογαριασμό μου από πελάτες της ανήλικης. Δεν γνωρίζω τον κ. Μίχο ούτε κάποιον από αυτούς που άκουσα στην τηλεόραση και σχετίζονται με την υπόθεση…».

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


 

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας