More

  Αποκάλυψη: Ομολογία ότι ο Στέργιος Πιτσιόρλας ως επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ συνομιλούσε εκ μέρους των επενδυτών που κατηγορούνται για σκάνδαλο στη Ζάκυνθο

  Πλήρης επιβεβαίωση της εφημερίδος ΜΠΑΜ. Ο Προέδρος της κοινότητας Αναφωνήτριας Ζάκυνθου ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ότι κατά το χρονικό διάστημα Φεβ 2015- Φεβ 2016 συνομιλούσε με τον εκπρόσωπο της Pimana s.a. ΣΤΕΡΓΙΟ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑ για την “επένδυση- απατή” στα ορεινά της Ζακύνθου!

  Με ποια ιδιότητα ο τότε Προέδρος του ΤΑΙΠΕΔ συνομιλούσε για λογαριασμό της Pimana s.a.;

  Οι αποκαλύψεις της ΜΠΑΠ στο Ρεπορτάζ

  Στο τεύχος τις 21 Ιουνίου 2020  η ΜΠΑΜ αναφέρθηκε στην ανατροπή στην υπόθεση με το Ναυάγιο Ζακύνθου! Δεδομένο θεωρούσαν οι επικεφαλής και οι συνήγοροι της εταιρείας ΠΙΜΑΝΑ (που αγόρασαν τη μισή Ζάκυνθο από έναν τύπο ονόματι Χάρο) ότι το δικαστικό συμβούλιο θα αρχειοθετούσε την σκανδαλώδη υπόθεση μετά την απαλλακτική εισαγγελική πρόταση (σε χρόνο ρεκόρ) της κας Καραμανώλη!

  Η ανατροπή για την υπόθεση Ναυάγιο Ζακύνθου έγινε, κυριολεκτικά, στο 90’ καθώς το αρμόδιο συμβούλιο (με πρόεδρο την κα Χατζάκη) με το υπ’ αριθμ. 1679/2020 βούλευμα που εξέδωσε όχι μόνο δεν έβαλε στο συρτάρι το φάκελο της δικογραφίας αλλά διέταξε τη συνέχιση της ανάκρισης με τη διερεύνηση και νέων αδικημάτων! Υπενθυμίζεται ότι γι αυτή την υπόθεση κατηγορούνται για κακουργήματα οι φερόμενοι ως επενδυτές, ο πωλητής κ. Χάρος, συμβολαιογράφοι, τοπογράφοι, κλπ, καθώς αποδεικνύεται πως οι συγκεκριμένες εκτάσεις που πωλήθηκαν (μεταξύ των οποίων δασικοί δρόμοι αλλά και χωριά) δεν άνηκαν στον κ. Χάρο!

  Η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης πήγαινε για φούντο ωστόσο η δημοσιογραφική αποκάλυψη της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» σχετικά με την εμπλοκή δυο πρώην κυβερνητικών στελεχών που τους τσίμπησε ο «κοριός» της ΕΥΠ να συνομολογούν την απάτη, έδωσε άλλη τροπή. Και τώρα ξεκινούν τα, πραγματικά, δύσκολα για όλους όσοι εμπλέκονται στη δυσώδη υπόθεση και κατηγορήθηκαν μετά από έρευνα των Οικονομικών Εισαγγελέων.

  Mετά από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας με παραγγελία ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώταςέδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί ο ακριβής ρόλος των πρώην στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

  Οι αποκαλύψεις του προέδρου της κοινότητας Αναφωνήτριας

  Ο πρόεδρος της κοινότητας Αναφωτήτριας ανέφερε δημόσια ότι «Έχω μιλήσει με τον κ. Στέργιο Πιτσιόρλα νυν πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, εκπρόσωπο της εταιρίας που αγόρασε την μεγάλη έκταση στα βόρεια της Ζακύνθου. από τις επαφές μου με τους εκπροσώπους της αγοράστριας εταιρείας δεν διέκρινα κάτι το ψεύτικο ως προς την επένδυση. Με ενημέρωσαν ότι θα κάνουν μια τουριστική επένδυση, ότι θα φτιάξουν το λιμάνι και ότι θα προχωρήσουν και σε αναδάσωση. Αυτά μου τα ‘χει αναφέρει προφορικά ο κ. Σ. Πιτσιόρλας που εκπροσωπούσε την εταιρεία.

  Η εταιρεία όπως μου είχε πει ο κ. Σ. Πιτσιόλρας ήταν έτοιμη να έρθει στη Ζάκυνθο για να ενημερώσει για την επένδυση το δήμο. Επειδή όμως δεν ξέρουν τι θα προκύψει με τις αγωγές περιμένουν γιατί από την έκβαση της υπόθεσης μπορεί να επηρεαστούν τα σχέδια και να γίνουν αλλαγές.
  Οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, όπως και εγώ, είμαστε θετικοί στην επένδυση στα ορεινά, αρκεί να τηρείται η νομιμότητα. Υπάρχουν θέματα με περιουσίες ιδιωτών εντός της πωληθείσας περιοχής, υπάρχουν ανησυχίες τις συμμερίζομαι και τις κατανοώ, όμως η αγοράστρια εταιρία είναι διατεθειμένη να κάνει διορθώσεις. Με τη δικαστική διαμάχη που είναι σε εξέλιξη αυτές οι υποθέσεις έχουν μείνει πίσω.
  Είχα ζητήσει από τον κ. Πιτσιόλρα να λυθούν τα προβλήματα με τους πολίτες που διεκδικούν εκτάσεις, με ειρηνικό τρόπο και χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά οι κάτοικοι και είχε συμφωνήσει. Τώρα αν κάποιοι κάτοικοι έχουν κινηθεί νομικά είναι δικαίωμά τους.
  Όλοι έχουν να πουν πει μια γνώμη για αυτή την επένδυση στην περιοχή μας, όμως δεν ζουν εδώ και αμφιβάλω αν θέλουν να μας προστατεύσουν.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  112 – Εντοπισμός κλήσεων σε όλη την Ελλάδα

  Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης και βελτίωσης της Υπηρεσίας Επικοινωνιών Εκτάκτου Ανάγκης 112, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής...

  Παγκόσμια Ιατρική Ένωση: “Μόνιμο κύμα κορωνοϊού”

  «Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το γεγονός ότι θα πρέπει να ζήσουμε με την απειλή του κορωνοϊού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τηρώντας τα μέτρα,...

  Λαϊκή Αγορά Γλυφάδας: Που είναι οι μάσκες;

  Οι φωτογραφίες είναι από την λαϊκή αγορά της Ανω Γλυφάδας, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, την Τρίτη το πρωί. Όπως φαίνεται παρά τις σχετικές...

  Ιταλία: Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ιταλία.

  Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού σημειώθηκε στην Ιταλία το τελευταίο εικοσιτετράωρο.Τα κρούσματα έφτασαν τα 384, ενώ το προηγούμενο εικοσιτετράωορο ήταν 190. Συνολικά, στην χώρα, τα...

  Συγκλονιστικό βίντεο: Τα πρώτα λεπτά του Χίου στο Σισμανόγλειο

  «Την σκανδάλη την πάτησε ο δολοφόνος, την εντολή την έδωσαν πολιτικοί» αναφέρει συγκεκριμένα. Ο ίδιος περιγράφει λεπτό προς λεπτό την απόπειρα δολοφονίας του, τον πρώτο...