12:24 Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Aστυνομική επιχείρηση σε εταιρείες ανακύκλωσης και σκραπ πραγματοποιήθηκε σε Ασπρόπυργο και Μέγαρα

Aστυνομική επιχείρηση σε εταιρείες ανακύκλωσης και σκραπ πραγματοποιήθηκε σε Ασπρόπυργο και Μέγαρα

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί σε εγκαταστάσεις εταιριών ανακύκλωσης και επιχείρηση χονδρικού εμπορίου παλαιών σιδήρων και μετάλλων (SCRAP) στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου και των Μεγάρων, στο πλαίσιο του σχεδίου «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

Στο πλαίσιο των ελέγχων, συνελήφθη ένας 39χρονος (νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης) για ρευματοκλοπή, ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 2 μεταλλικοί σκελετοί (κουφάρια) οχημάτων με αποξασμένους αριθμούς πλαισίου, ένα όχημα και μια πινακίδα οχήματος, για την οποία έχει δηλωθεί κλοπή.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 15 τροχονομικές παραβάσεις και αφαιρέθηκαν 4 άδειες ικανότητας οδήγησης, 4 άδειες κυκλοφορίας και ζεύγος πινακίδων.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και της υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος Αττικής.

Επιπλέον, συμμετείχαν υπάλληλοι της διεύθυνσης Περιβάλλοντος/ τμήμα Ελέγχου, Μετρήσεων και Υδροοικονομίας Περιβάλλοντος της Π.Ε. Δυτικής Αττικής, κλιμάκιο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Ελευσίνας, κλιμάκιο της Ε.Υ.Δ.Α.Π. και κλιμάκιο του Ο.Σ.Ε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέραμα: Μετά τον Ιρακινό, ποινική δίωξη για συνέργεια σε βιασμό και στη μητέρα της 6χρονης

Πάτρα – Άννα Μαστοράκου: Δεν θα αφήσουμε ένα δικηγόρο να έχει ιατρικές υποθέσεις από το Google… – Μας αφήνει άναυδους

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας