22:30 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Μπέος: Μειώθηκε η ποινή του για όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα Βόλος - Κηφισιά

Μπέος: Μειώθηκε η ποινή του για όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα Βόλος - Κηφισιά

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την αρχική τιμωρία του Αχιλλέα Μπέου για το επεισόδιο με τον Τετέι από τους τρεις μήνες στις 45 μέρες μέρες απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια.

Στη διάρκεια του αγώνα Κηφισιά – Βόλος εκτός της ρατσιστικής επίθεσης στον Τετέι στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης είχαν γραφτεί και αρκετά γαλλικά που είχε πει ο Αχιλλέας Μπέος προς τον διαιτητή του αγώνα κ. Πουλικίδη.

Για αυτό και το πειθαρχικό όργανο της Super League στις 16/2 είχε τιμωρήσει τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Μαγνησίας με τρεις μήνες απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και 12.000 πρόστιμο.

Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του Βόλου έκαναν προσφυγή εις βάρος αυτής της απόφασης και η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μειώσει την αρχική ποινή σε 45 μέρες απαγόρευσης εισόδου αλλά να διατηρήσει το πρόστιμο.

Η απόφαση της Εφέσεων αναφέρει:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Απορρίπτει την από 20.2.2024 έφεση καθόσον ασκείται από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και καθόσον ασκείται από τον Αχιλλέα Μπέο και αφορά την επιβολή σε βάρος του δεύτερου χρηματικής ποινής 12.000 ευρώ.

Δέχεται τυπικώς και εν μέρει κατ’ ουσίαν την ίδια άνω έφεση, καθόσον ασκείται από τον Αχιλλέα Μπέο, πρόεδρο της προαναφερόμενης ΠΑΕ, κατά της υπ’ αριθμ. 34/16.2.2024 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 34/16.2.2024 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League και επιβάλλει στον Αχιλλέα Μπέο ποινή απαγορεύσεως εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 45 ημέρες και χρηματική ποινή 12.000 ευρώ και στην εκκαλούσα ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ χρηματική ποινή 12.000 ευρώ”.

πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ράτκλιφ συζητά με τον Καντονά για την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ»!

Μαϊάμι Όπεν: Θα αγωνιστεί και στο διπλό ο Τσιτσιπάς με παρτενέρ τον Κοκκινάκη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας