5:30 Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Χάκαραν τον ιστότοπο της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ

Χάκαραν τον ιστότοπο της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ

Πειρατεία υπέστη για μερικά λεπτά, χθες Τρίτη, ο ιστότοπος της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διεκδικεί την επανεκλογή του στο αξίωμα στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

«Αυτός ο ιστότοπος καταλήφθηκε», ανέφερε το μήνυμα που αναρτήθηκε τα λεπτά αυτά στην αρχική σελίδα του ιστότοπου donaldjtrump.com. «Φτάνουν στον κόσμο οι ψευδείς πληροφορίες που διαδίδει ο πρόεδρος καθημερινά».

Οι χάκερς υποστήριξαν ότι έχουν στην κατοχή τους εμπιστευτικές πληροφορίες για τον Τραμπ, την οικογένειά του και την κυβέρνησή του και «μυστικές συνομιλίες» και απαίτησαν να τους καταβληθεί ποσό σε κρυπτονομίσματα για να τις αποκαλύψουν.

Ο εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ,  Τιμ Μέρτο, επιβεβαίωσε την “πειρατεία” και πρόσθεσε ότι η ομάδα του Προέδρου συνεργάζεται με την αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες.

Δεν εκτέθηκε «κανένα ευαίσθητο δεδομένο», καθώς ο ιστότοπος «δεν περιέχει αποθηκευμένα» τέτοια, υπογράμμισε ο ίδιος, διευκρινίζοντας πως ο έλεγχος του site ανακτήθηκε σχεδόν αμέσως.

Διαβάστε επίσης

Ολλανδός πρωθυπουργός: Έχω ένα μήνυμα για τον πρόεδρο Ερντογάν

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας