1:39 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Χουάνκαρ: Το ντοκουμέντο του εξιτηρίου- Τι καταγράφεται (αποκλειστικό)

Χουάνκαρ: Το ντοκουμέντο του εξιτηρίου- Τι καταγράφεται (αποκλειστικό)

Το έγγραφο-ντοκουμέντο που καταγραφή την ακριβή εικόνα της υγείας του Χουάνκαρ αλλά και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο “Υγεία” όπου οδηγήθηκε μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παο, αποκαλύπτει το eReportaz.gr.

του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Ο αρμόδιος ιατρός (ΩΡΛ) που εξέτασε τον ποδοσφαιριστή, κ. Περικλή Νομικός, αποφάνθηκε ότι ο Χουάνκαρ υπέστη “οξύ ακουστικό τραύμα αριστερού ωτός με συνοδή λαβυρινθική συνδρομή” εξαιτίας της ρίψης της κροτίδας. Σημειώνει δε ότι κατά την έξοδό του από το Νοσοκομείο, μετά από λίγες ώρες νοσηλείας, η κλινική του εικόνα είχε βελτιωθεί. Παράλληλα του χορήγησε ειδική φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση σε δυο ημέρες.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο κατά τη διάρκεια της σύντομης “παραμονής” του Χουάνκαρ στο “Υγεία”, πραγματοποιήθηκε πλήρης έλεγχος με τον ποδοσφαιριστή να παρουσιάζει συμπτώματα, ιλίγγου, αστάθειας, ναυτίας, απώλειας ακοής αριστερά με συνοδή πληρότητα και εμβοές στο αριστερό αυτί.

Σημειώνεται ότι στην υπόθεση έχει ήδη εμπλακεί το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. ενώ τον ποδοσφαιριστή στο σπίτι του επισκέφθηκε και ιατροδικαστής μετά από παραγγελία που δέχθηκε από τις Αρχές. Ερευνητές της υπόθεσης η οποία οδηγεί σε “δικαστικό πόλεμο” μεταξύ των δυο “αιωνίων” σημειώνουν ότι θα πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα  συμπτώματα του Χουάνκαρ:

  • είναι συμβατά με ακουστικό τραύμα,
  • γιατί όσοι βρίσκονταν στον χώρο ρίψης της κροτίδας δεν υπέστησαν ακουστικό τραύμα καθώς
  • και να επανεξεταστεί ο ποδοσφαιριστής από κρατικό ιατρό του ΕΣΥ, με την ειδικότητα ΩΡΛ ώστε να εξηγήσει πως μπορεί να προκύψει ακουστικό «τραύμα», χωρίς να έχει διαγνωστεί κλινικά το τραύμα.

Δείτε το έγγραφο-ντοκουμέντο 

Χουανκάρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χουανκάρ: Εξιτήριο από το Υγεία χωρίς να εξετασθεί από δημόσιο γιατρό

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα, δια βίου απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας