2:29 Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Χουλουσί Ακάρ: Το Παρίσι ότι προσπαθεί να αποκτήσει ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο που ξεπερνά το μπόι του

Χουλουσί Ακάρ: Το Παρίσι ότι προσπαθεί να αποκτήσει ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο που ξεπερνά το μπόι του

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, επανήλθε με νέες εμπρηστικές δηλώσεις για την ελληνογαλλική συμφωνία, κατηγορώντας εμμέσως το Παρίσι ότι προσπαθεί να αποκτήσει ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο που ξεπερνά το μπόι και τη δύναμή του.

«Ορισμένες χώρες της Ευρώπης προσπαθούν να αποκτήσουν έναν ρόλο στη ανατολική μεσόγειο που ξεπερνούν το μπόι τους και τη δύναμή τους. Αυτές οι δουλειές είναι πέρνα του αναστήματός τους. Πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα φτάσουν πουθενά. Το ΝΑΤΟ είναι ένας αμυντικός οργανισμός», τόνισε ο Χουλουσί Ακάρ.

«Η Άγκυρα είναι ικανή για όλα»
Ο Τούρκος αξιωματούχος απείλησε μάλιστα ότι η Άγκυρα είναι αποφασισμένη και ικανή για όλα και δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα στην περιοχή του Αιγαίου, της Ανατολικής Μεσογείου και της Κύπρου.

«Κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας στο Αιγαίο στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο.

Τασσόμαστε υπέρ της ειρήνης του διαλόγου του λόγου της συνάντησης. Από την άλλη είπαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο και συνεχίζουμε να το λέμε. Είμαστε αποφασισμένοι, με ισχυρή βούληση και ικανοί για όλα», τόνισε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

Διαβάστε ακόμη 

Χουλουσί Ακάρ: “H Ελλάδα συνεχίζει τις ψεύτικες απειλές και την εμμονή της να εξοπλιστεί”

Για μία ακόμη φορά Χουλουσί Ακάρ κατηγόρησε την Ελλάδα για προκλήσεις

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας