22:05 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Citroen Holidays: Οι εναλλακτικές διακοπές σε άλλη διάσταση

Citroen Holidays: Οι εναλλακτικές διακοπές σε άλλη διάσταση

Η Citroen προσφέρει όλα όσα μπορείς να ζητήσεις από ένα αυτοκίνητο και ο προσεγμένος σχεδιασμός δίνει τα εφόδια για ταξίδια απολαυστικά και άκρως… ανεξάρτητα

Στο βολάν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Citroen Type Holidays, μια ωδή στο διάσημο Type H. Ένα όχημα που δίνει μια εντελώς ξεχωριστή διάσταση στην κουλτούρα των εναλλακτικών διακοπών. Προερχόμενο από το Citroën SpaceTourer, το Type Holidays προσφέρει την άνεση και τις έξυπνες λειτουργίες που μπορεί κάποιος να βρει στα καλύτερα camper vans της αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της αναδιπλούμενης οροφής, του πάγκου που μετατρέπεται σε κρεβάτι, της μικρής κουζίνας και του αναδιπλούμενου τραπεζιού. Το Type Holidays δείχνει την κατεύθυνση που ακολουθεί η Citroën για την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά των μετατρεπόμενων camper van. Εισάγει μια ειδική γκάμα προϊόντων που θα πωλείται από το δίκτυο της μάρκας, ενώ σχετικές λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν στο τέλος του 2023.

Αυτό το όχημα συνδυάζει χαρακτηριστικά από το εμβληματικό Citroën Type H και το πιο σύγχρονο SpaceTourer, έχοντας ως αποτέλεσμα μια διάταξη εσωτερικού που σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο της Citroën. Η Citroën πάντα εμπνέεται από την ιδέα της ελευθερίας και της κοινής χρήσης, και έτσι ήταν φυσικό να ενισχύσει τη δέσμευσή της σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά εκμεταλλευόμενη τα χαρακτηριστικά του SpaceTourer.

Η ζωή με το van είναι ένας διαφορετικός τρόπος ταξιδιού. Με ένα όχημα όπως το Type Holidays, που ξεχωρίζει πραγματικά από τα καθιερωμένα, κάθε ταξίδι μαζί του είναι μια πραγματική απόλαυση. Ο μοναδικός σχεδιασμός του όπως και ο γκρι χρωματισμός του αποτελούν μια ωδή στο θρυλικό Type H της Citroën, το διάσημο Tube.

Με αυτό το όχημα η Citroën στοχεύει στην επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της στην ανερχόμενη αγορά των camper van και το Type Holidays προετοιμάζει το έδαφος για μια πιο ισχυρή δέσμευση από τη μάρκα, μέσω μιας ολοκληρωμένης πρότασης που θα είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο της Citroën.

Αυτή η επένδυση αποτελεί απάντηση στους λάτρεις της ελευθερίας και της φύσης, εκείνους που θέλουν να ανοίξουν την πόρτα του camper van και να θαυμάσουν ένα υπέροχο τοπίο. Το Type Holidays μπορεί να κινηθεί σχεδόν παντού, έχει λιγότερο από 2 μέτρα ύψος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει σε πάρκινγκ (στην πόλη και την παραλία) και να χρησιμοποιηθεί καθημερινά, όλο τον χρόνο. Η συγκεκριμένη αγορά αντιπροσωπεύει σήμερα περίπου 90.000 νέα οχήματα κάθε χρόνο στην Ευρώπη, περισσότερα από το μισό των πωλήσεων αυτοκινήτων αναψυχής. Η συμβίωση με ένα van είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος ζωής μεταξύ των νεότερων ανθρώπων και προσφέρει απεριόριστη ελευθερία ταξιδιού, με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζεται ο σημερινός ταξιδιώτης, σε συνδυασμό με έναν ανταγωνιστικό προϋπολογισμό.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός του SpaceTourer είναι μια φυσική πρόσκληση για ξεχωριστά ταξίδια, χωρίς περιορισμούς. Η Citroën είχε ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στην αγορά των camper van με προηγούμενα concept οχήματα, όπως τα Hyphen, Rip Curl και The Citroënist.

Τα ταξίδια αναψυχής με van οφείλουν την επιτυχία τους στην πρόοδο που έχει σημειωθεί στους τομείς διαρρύθμισης και άνεσης της συγκεκριμένης κατηγορίας οχημάτων. Με αυτό το όχημα το κάμπινγκ είναι πλέον «στυλάτο», ακολουθώντας την τάση του «glamping». Το Citroën Type Holidays προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του Citroën SpaceTourer: ευρυχωρία, άνεση, ήσυχη λειτουργία, δύο κινούμενες πλευρικές πόρτες για εύκολη πρόσβαση και αερισμό, ανεξάρτητο ανοιγόμενο πίσω παράθυρο και αρκετά ακόμη χαρακτηριστικά που επιτρέπουν έως και σε τέσσερα άτομα να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Η Citroën ανέθεσε τον εξοπλισμό του van σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους, την Bravia Mobil. Αυτή η σλοβενική εταιρεία τοποθέτησε στο Citroën Type Holidays όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια ιδανική εμπειρία ταξιδιού. Δύο μπροστινά καθίσματα που περιστρέφονται προς τον χώρο ενδιαίτησης του οχήματος. Μια πλήρης κουζίνα (χώρος για μαγείρεμα, νεροχύτης, ψυγείο). Ένα αναδιπλούμενο τραπέζι για φαγητό ή εργασία και αρκετά ντουλάπια για την αποθήκευση αντικειμένων. Ένα σύστημα θέρμανσης της Webasto, για εξασφάλιση της βέλτιστης θερμοκρασίας εντός του οχήματος.

Με τη ρετρό εξωτερική εμφάνιση και το μοντέρνο εσωτερικό, το Citroën Type Holidays είναι ο ιδανικός σύντροφος για μια κομψή απόδραση με απόλυτη ελευθερία, λανσάροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο της Citroën.

Citroën Citroën Citroën

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Opel Experimental: Το όραμα της Opel για το μέλλον

Ford Nugget Camper Van: Απόλυτα έτοιμο για ηλεκτροκίνητα ταξίδια

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας