11:01 Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου (IPI): Παρακολουθούμε στενά την εν εξελίξει ποινική έρευνα για τον εκδότη και δημοσιογράφο Π. Κουσουλό

Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου (IPI): Παρακολουθούμε στενά την εν εξελίξει ποινική έρευνα για τον εκδότη και δημοσιογράφο Π. Κουσουλό

Το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου (International Press Institute -IPI), ένας οργανισμός που από τ0 1950 υπερασπίζεται την ελευθερία του Τύπου, με τουιτ που ανάρτησε πριν από λίγο στον λογαριασμό του Ινστιτούτου αναφέρει ότι: ” Το IPI παρακολουθεί στενά την εν εξελίξει ποινική έρευνα για εικαζόμενη παραβίαση υπηρεσιακών απορρήτων από τον δημοσιογράφο και εκδότη @PKousoulos, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη δημοσίευση άρθρου που αποκαλύπτει κρατική παρακολούθηση.”

Δείτε την ανάρτηση του στα αγγλικά:

Τι είναι το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου

Το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου (IPI) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο συντακτών, στελεχών μέσων ενημέρωσης και κορυφαίων δημοσιογράφων που μοιράζονται μια κοινή αφοσίωση στην ποιοτική, ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Μαζί, προωθούμε τις συνθήκες που επιτρέπουν στη δημοσιογραφία να εκπληρώσει τη δημόσια λειτουργία της, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι η ικανότητα των μέσων ενημέρωσης να λειτουργούν χωρίς παρεμβολές και χωρίς φόβο για αντίποινα.

Η αποστολή μας είναι να υπερασπιστούμε την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης και την ελεύθερη ροή των ειδήσεων όπου κι αν απειλούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζουμε την εντολή σύλληψης του Πέτρου Κουσουλού

Το μήνυμα του Πέτρου Κουσουλού για την επιχείρηση σύλληψης του! (ηχητικό)

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας