7:51 Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Δίκη προπονητή Ιστιοπλοΐας: "Η οικογένεια της καταγγέλουσας βιασμό παρότρυνε τη σχέση της αθλήτριας με τον κατηγορούμενο" κατέθεσε στο ΜΟΔ η μητέρα του

Δίκη προπονητή Ιστιοπλοΐας: "Η οικογένεια της καταγγέλουσας βιασμό παρότρυνε τη σχέση της αθλήτριας με τον κατηγορούμενο" κατέθεσε στο ΜΟΔ η μητέρα του

Διαφορετική εκδοχή των γεγονότων σχετικά με τον καταγγελλόμενο βιασμό της αθλήτριας ιστιοπλοΐας, πριν δέκα χρόνια, που ήταν ανήλικη, από τον προπονητή της, έδωσε η μητέρα του κατηγορούμενου που κατέθεσε ενώπιον του ΜΟΔ. Σύμφωνα με την μάρτυρα, ήταν οι γονείς της ανήλικης αυτοί που παρότρυναν τόσο τον κατηγορούμενο γιο της όσο και την ίδια την, 12χρονη τότε, αθλήτρια να συνάψουν σχέση. Η μητέρα του 39χρονου κατηγορούμενου είπε επίσης πως ο γιος της και η ανήλικη «λογοδόθηκαν τον Ιανουάριο του 2013», στο πατρικό τού κατηγορούμενου, όπου είχαν βρεθεί και οι δύο οικογένειες για την Πρωτοχρονιά.

Η μάρτυρας κατέθεσε πως στις δικές της ενστάσεις για την ηλικία του κοριτσιού, η μητέρα της αθλήτριας της έλεγε πως δεν πειράζει και εκθείαζε τον κατηγορούμενο για το «πόσο καλό παιδί είναι» και για το «πόσο καλός γαμπρός θα ήταν».

Κατά την μάρτυρα, η καταγγελία σε βάρος τού γιου της έγινε προκειμένου η αθλήτρια να στραφεί ερωτικά στον επόμενο προπονητή τού Ομίλου. Η γυναίκα επίσης ισχυρίστηκε πως η οικογένεια της αθλήτριας «προσπαθούσαν να πάρουν χρήματα με κάποιους τρόπους, ζητάνε αποζημιώσεις».

Ο προπονητής που διαδέχθηκε στη θέση τον κατηγορούμενο, κατέθεσε πως όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του στον επίμαχο Όμιλο Ιστιοπλοΐας,……………………………………………………………………………………………………..

Διαβάστε τη συνέχεια στο dikastikoreportaz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Λιγνάδη: Βίαιη προσαγωγή του 3ου φερόμενου θύματος βιασμού ΔΜ διέταξε το δικαστήριο

Φυλακές Κορυδαλλού: Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου Ελένης Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκιση της

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας