3:18 Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Δημήτρης Αναστασόπουλος: Γνωστοποίησε το πρόγραμμα για τους έμμισθους δικηγόρους ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ

Δημήτρης Αναστασόπουλος: Γνωστοποίησε το πρόγραμμα για τους έμμισθους δικηγόρους ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ

Tο πρόγραμμα του για τους έμμισθους δικηγόρους παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Με το Δικηγόρο» και υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Στην αίθουσα «Χάρης Καρατζάς» της Νομικής βιβλιοθήκης, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού μας για τους έμμισθους δικηγόρους και για τους συνεργάτες δικηγόρους με «μπλοκάκι». Ακολούθησε εκτενής συζήτηση με τους παριστάμενους εμμίσθους δικηγόρους, κατά την οποία αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης των συνθηκών κάτω από τις οποίες εργάζονται.

Κατά την εκδήλωση, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, μεταξύ των άλλων, επισήμανε: «Οι έμμισθοι συνάδελφοι μας είναι ένα ζωντανό κύτταρο του δικηγορικού σώματος, που χρειάζεται διαρκώς την υποστήριξη του Συλλόγου μας. Με τρόπο θεσμικό και οργανωμένο και όχι αποσπασματικά και εκ των υστέρων. Για το λόγο αυτό προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις, για τις οποίες θα εργαστούμε συστηματικά αμέσως μετά τις εκλογές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας