8:37 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Δημήτρης Κόκοτας: Οι γιατροί μας λένε ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδράει διαφορετικά, είπε η σύζυγός του

Δημήτρης Κόκοτας: Οι γιατροί μας λένε ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδράει διαφορετικά, είπε η σύζυγός του

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου, για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή εν μέσω της παραμονής του στη ΜΕΘ, έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου.

Η Κατερίνα Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ» τη Δευτέρα 22 Απριλίου, όπου ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή και εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή».

Δείτε το βίντεο

Για το αν έχει γίνει κάποια προσπάθεια αποσωλήνωσης, απάντησε: «Όχι, δεν έχει γίνει ολοκληρωμένα μέχρι στιγμής. Είχε γίνει προσπάθεια τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Τις τελευταίες ημέρες δεν έχει γίνει κάποια τέτοια προσπάθεια».

Στη συνέχεια, για την κατάσταση της ψυχολογίας της η Κατερίνα Κόκοτα σχολίασε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω την ψυχολογία μου, προσπαθώ να βάλω τη λογική μπροστά αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα δεν με αφήνει. Προσπαθώ όμως γιατί έτσι πρέπει και για το παιδί και για τον Δημήτρη αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα».

Έπειτα, περιέγραψε όσα της λένε οι γιατροί αυτές τις ημέρες για την υγεία του άνδρα της: «Οι γιατροί μας ενημερώνουν μέρα με τη μέρα, ούτε προβλέψεις μπορούν να κάνουν. Σε γενικές γραμμές μας λένε ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδράει διαφορετικά και ότι οι ασθενείς σε τέτοιες περιπτώσεις θεραπεύονται με τον ύπνο και την καταστολή, αλλά ο κάθε ασθενής έχει τους δικούς του χρόνους. Δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη από τους γιατρούς. Οι εξετάσεις που είχαν γίνει, όπως οι αξονικές, μας είχαν πει ότι είναι καθαρές αλλά μέχρι εκεί, δεν μας έχουν πει κάτι παραπάνω».

Οι τελευταίες πληροφορίες από το νοσοκομείο Γεννηματάς αναφέρουν ότι οι γιατροί της ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, έχουν ξεκινήσει τη μείωση της φαρμακευτικής αγωγής που τον “κρατά” σε καταστολή ώστε να δουν σε ποιο επίπεδο είναι εφικτό να “ξυπνήσει” χωρίς να υπάρχει πρόβλημα για τον οργανισμό του. Πρόκειται για μία διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μία ημέρα, αλλά και να διακοπεί εάν κριθεί ότι εγκυμονεί κινδύνους για τον ασθενή.

Πηγή: protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας