2:45 Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Δολοφονία μεσίτη: «Ήθελα να τον ξεφορτωθώ αλλά δεν μπορούσα να τον κουνήσω»

Δολοφονία μεσίτη: «Ήθελα να τον ξεφορτωθώ αλλά δεν μπορούσα να τον κουνήσω»

Σοκάρει η 56χρονη στην προανακριτική απολογία της, στην οποία ξετυλίγει καρέ – καρέ όσα συνέβησαν στο σπίτι της οδού Κονίτσης στο Χαλάνδρι – Οι άλλες γυναίκες και οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών σοκαρίστηκαν από την κυνική ομολογία της 56χρονης Γερμανίδας, η οποία φέρεται να δολοφόνησε τον 64χρονο σύντροφό της και κατόπιν έμεινε για 15 ημέρες δίπλα στο πτώμα του, φροντίζοντάς το.

Σύμφωνα με την προανακριτική απολογία, την οποία δημοσιεύει σήμερα (13/03), η εφημερίδα “Espresso”, η κατηγορούμενη είπε μεταξύ άλλων:

«Στις 19 Δεκεμβρίου, τον ψηλάφισα και κατάλαβα ότι πέθανε, αλλά δεν το πίστευα και μου άρεσε να είμαι δίπλα του. Το χρειαζόμουν. Από τότε, τις επόμενες 10 ημέρες ξάπλωνα και κοιμόνουν δίπλα του… Ζούσα κανονικά στο σπίτι…»

Σε άλλο σημείο της απολογίας κι αφού έχει περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς ζούσε με τον πτώμα και πώς το τύλιξε σε σεντόνια, η 56χρονη αναφέρει ότι η «κατάσταση αυτή έφτασε μέχρι τις 17 Ιανουαρίου και ήταν ανυπόφορη. Δεν μπορούσα να καθαρίζω, μύριζε πάρα πολύ και ήθελα να τον ξεφορτωθώ από το σπίτι… Επειδή δεν ήθελα να τον πιάσω από κάποιο σημείο του σώματός του μετά από τόσο καιρό που είχε περάσει, πήρα μια ταινία που κολλάει και τον τύλιξα γύρω γύρω.

Πήρα ακόμα κάτι σκοινιά και τον τύλιξα. Βεβαια δεν τον μετακίνησα γιατί δεν μπορούσα να τον κουνήσω».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας