17:04 Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Εκτός ΑΝΤ1 ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, μετά τις αποκαλύψεις για μηνύματα με τους νονούς της νύχτας και την ΕΥΠ

Εκτός ΑΝΤ1 ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, μετά τις αποκαλύψεις για μηνύματα με τους νονούς της νύχτας και την ΕΥΠ

Εκτός Ομίλου ΑΝΤ1 τέθηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, μετά από τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τις σχέσεις του με τον δολοφονηθέντα νονό της νύχτας Γιώργο Μήτσου και τα μηνύματα που έστελνε σε υπάλληλο της ΕΥΠ.

Όπως έγραψε το Documento αλλά και το Βήμα της Κυριακής (χωρίς να αναφέρει το όνομα), ο δημοσιογράφος εμφανίζεται ως ενδιάμεσος μεταξύ της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και του δολοφονηθέντος εμπόρου καυσίμων Γιώργου Μήτσου και είναι εκείνος που ενημέρωνε τον Μήτσου- ο οποίος ήταν και κουμπάρος του- για το αν συγκεκριμένοι τηλεφωνικοί αριθμοί βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από τις υπηρεσίες πληροφοριών.

Στα μηνύματα που βρήκαν οι αστυνομικές αρχές στο κινητό τηλέφωνο του Μήτσου, μετά τη δολοφονία του τον Ιούνιο του 2022 στα Γλυκά Νερά, προκύπτει ότι ο δημοσιογράφος συνομιλούσε με κάποια Αγγελική η οποία εργάζεται στην ΕΥΠ και στη συνέχεια έστελνε τις πληροφορίες που λάμβανε από εκείνη, στον μετέπειτα δολοφονηθέντα έμπορο καυσίμων.

Ο έμπορος καυσίμων έστελνε τηλεφωνικούς αριθμούς στον δημοσιογράφο, ζητώντας του να μάθει αν αυτοί είναι επισυνδεδεμένοι. Ο Τσιλιπουνιδάκης, έστελνε στη συνέχεια τους αριθμούς στον σύνδεσμό του στην ΕΥΠ, δηλαδή στην Αγγελική κι εκείνη τον πληροφορούσε για το αν βρίσκεται σε εξέλιξη παρακολούθηση. Σε άλλες περιπτώσεις ο Μήτσου μέσω του δημοσιογράφου, ζητούσε να τεθεί σε παρακολούθηση κάποιος αριθμός, πιθανώς ανταγωνιστή του. Έτσι ο Μήτσου αποφάσιζε τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις αποκαλύψεις, ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης τέθηκε εκτός του σταθμού.

Πηγή: TheToc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναγιώτης Τζένος: Την Κυριακή 12/2 στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά το 40ήμερο μνημόσυνο

Όταν η “Γη της ελιάς” συνάντησε το «The chase» (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας