10:18 Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εμφάνιση Τσίπρα στη ΔΕΘ. Πολάκης κατά Κούλογλου: "είσαι βαθειά νυχτωμένος"

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εμφάνιση Τσίπρα στη ΔΕΘ. Πολάκης κατά Κούλογλου: "είσαι βαθειά νυχτωμένος"

Ο Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του στο TVXS με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα» αφήνει αιχμές για την εμφάνιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη αναφέροντας  πως : «ούτε ο Α. Τσίπρας μπορεί να θεωρήσει τη ΔΕΘ ως αφετηρία μιας νέας αρχής, όπως είχε προαναγγελθεί. Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θίγουν καίρια θέματα σε μια σειρά από τομείς, αλλά έμοιαζαν αποσπασματικά και δεν έγιναν αντιληπτά ως ένα συνολικό σχέδιο και μια πειστική πρόταση αλλαγής. Επιπλέον, με το προηγούμενο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης το 2014, τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν το Σάββατο θα έπρεπε απαραίτητα να συνοδεύονται από εμπεριστατωμένη οικονομική τεκμηρίωση».

Επίσης αναφέρει πως από τη συνέντευξη Τύπου  του Αλέξη Τσίπρα δεν βγήκαν ειδήσεις και σχολιάζει «θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την «προοδευτική διακυβέρνηση» θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας. Η απάντηση του Α. Τσίπρα έκλεισε το θέμα και, ελλείψει άλλων, «είδηση» έγινε το καλαμπούρι για τους Ντάλτον και τον Ραν Ταν Πλαν».

Στο άρθρο του Στέλιου Κούλογλου έσπευσε να απαντήσει ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook:

«ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!
Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαου πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας ,μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο!
Αν εσυ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ ,μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά
Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…»

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΘ Αλέξης Τσίπρας: Μέτρα για την κοινωνία,όχι για τους λίγους (Βίντεο)

Τσίπρας στη ΔΕΘ: «Αν έχει το θάρρος κι αν τολμά ο πρωθυπουργός, ας προκηρύξει εκλογές» (live)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας