3:43 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Επιστολή Διαμαρτυρίας Παντελή Περιβολαρη σε ΕΣΗΕΑ ΠΟΕΣΥ για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Νίκου Ανδρουλάκη

Επιστολή Διαμαρτυρίας Παντελή Περιβολαρη σε ΕΣΗΕΑ ΠΟΕΣΥ για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Νίκου Ανδρουλάκη

Κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου (20/9), του Νίκου Ανδρουλάκη στα Μέσα Ενημέρωσης την στιγμή που ήρθε η ώρα της ερώτησης του δημοσιογράφου της εφημερίδας ΜΠΑΜ και του ereportaz.gr,  μετά από περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά διαδικασίας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γκλαβίνας, αφού είδε το νεύμα που του έκανε ο Ανδρουλάκης, διάκοψε και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «έχουν περάσει δύο ώρες και έχουν καλυφθεί όλα τα θέματα» και αρνήθηκε να δεχθεί την ερώτηση (διαβάστε περισσότερα στο: Βαθιά αντιδημοκρατικός ο Νίκος Ανδρουλάκης – Προσπάθησε να φιμώσει τη «ΜΠΑΜ», το «eReportaz»)

Η Επιστολή Διαμαρτυρίας Παντελή Περιβολαρη σε ΕΣΗΕΑ ΠΟΕΣΥ:

ΑΘΗΝΑ 21-9-2023

ΠΡΟΣ: ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ

Αξιότιμες και αξιότιμοι συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας ενημερώσω για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκου Ανδρουλάκη και του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Αθανασίου Γλαβίνα, προς το πρόσωπό μου, τους αναγνώστες της εφημερίδας «ΜΠΑΜ» και του «ereportaz.gr» και προς το δημοσιογραφικό λειτούργημα κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του κ. Ανδρουλάκη την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ζάππειο. Περίπου 1 ώρα και 45 μετά από την έναρξη της συνέντευξης και ενώ είχαμε απομείνει δύο συνάδελφοι καθήμενοι, μάλιστα, δίπλα, αναμένοντας να κάνουμε και εμείς τις ερωτήσεις μας, ο κ. Γλαβίνας, κατόπιν υποδείξεως του κ. Ανδρουλάκη διέκοψε και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη Τύπου με το πρόσχημα ότι είχαν καλυφθεί όλα τα πολιτικά θέματα. Παρά την διαμαρτυρία μου, ότι υπάρχουν ακόμα δύο συνάδελφοι με σοβαρά ερωτήματα, η απόφαση αυτή δεν άλλαξε.
Θεωρώ βαθιά αντιδημοκρατική την συμπεριφορά του κ. Ανδρουλάκη, τη στιγμή μάλιστα, που διαμαρτύρεται ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν αφιερώνουν το χρόνο που πρέπει για να καλύπτουν τις δραστηριότητες του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, αυτή την φίμωση που περιγράφει ότι υφίσταται, την εφαρμόζει στην πράξη, όπου μπορεί. Συνεπώς γίνεται αντιληπτό τι θα συμβεί αν στο μέλλον αποκτήσει μεγαλύτερη πολιτική δύναμη.
Με την παρούσα επιστολή ζητώ από τις δημοσιογραφικές ενώσεις κατά το θεσμικό τους ρόλο να προστατεύσουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα και να εκφράσουν δημοσίως τη δυσφορία τους έτσι ώστε το εν λόγω φαινόμενο να μην επαναληφθεί σε επόμενη συνέντευξη Τύπου, είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε του οποιοδήποτε άλλου κόμματος και πολιτικού σχηματισμού.

Με εκτίμηση
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Ιστορικός
Υποψήφιος Διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας