2:23 Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Στέφανος Κασσελάκης: «Είχα ζητήσει κι εγώ debate αλλά δεν έγινε αποδεκτό» - Τι είπε για Αχτσιόγλου

Στέφανος Κασσελάκης: «Είχα ζητήσει κι εγώ debate αλλά δεν έγινε αποδεκτό» - Τι είπε για Αχτσιόγλου

«Πυρετός» στον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της δεύτερης κάλπης της Κυριακής και νέες δηλώσεις Κασσελάκη ο οποίος απαντά στην Έφη Αχτσιόγλου.

«Εμφύλιος» δίχως τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ κι ενώ μένουν λιγότερα από 72 για την έναρξη του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τώρα απαντά με νέες δηλώσεις στα περί «θολών νερών» που είχε πει η Έφη Αχτσιόγλου, αποκαλύπτοντας παράλληλα μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ότι είχε ζητήσει ο ίδιος debate αλλά δεν είχε γίνει αποδεκτό.

«Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναμετρηθούν με τον λόγο που μπήκαν στην πολιτική. Τι θέλουν να κάνουν και γιατί θέλουν να παραμείνουν σ’ αυτήν», δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα.

Σημείωσε ότι ξεπερνά τα μαχαιρώματα, διευκρίνισε ωστόσο ότι υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ανοχή και στην αφέλεια.

«Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Αριστερά και δεξιά» είπε, διαμηνύοντας ότι δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού να κατηγορείται από την ανθυποψήφιά του για «θολά νερά» ή να στοχοποιούνται οι ψηφοφόροι.

«Πρέπει κάποιος να μην φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι» είπε χαρακτηριστικά.

«Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει» υπογράμμισε, διαμηνύοντας ότι αυτό που μετράει είναι να απαντάμε στις ερωτήσεις του κόσμου.

Ερωτηθείς με ποια στελέχη θα πορευθεί μετά τις εκλογές και αν επηρεάζεται από τον Παύλο Πολάκη, απάντησε ότι δεν έχει καμία συνδιαλλαγή με κανέναν.

«Ούτε με τον Παύλο Πολάκη, ούτε με τον Νίκο Παππά. Η υποψηφιότητά μου προέκυψε από τον κόσμο».

Σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατά κρυφό το πολιτικό του πρόγραμμα, τους παρέπεμψε στη σελίδα του όπου είναι ανηρτημένο από τον Αύγουστο.

«Όταν ζητάς να διοικήσεις τη ζωή του κόσμου, πρέπει να του λες και τι θα κάνεις. Είναι αλαζονεία να μην το κάνεις».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας