23:20 Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Επίθεση bullying σε μαθήτρια: Της έσπασαν τα γυαλιά – Η χυδαία απάντηση όταν ζήτησε να τις τα αντικαταστήσουν

Επίθεση bullying σε μαθήτρια: Της έσπασαν τα γυαλιά – Η χυδαία απάντηση όταν ζήτησε να τις τα αντικαταστήσουν

Θύμα bullying από παρέα συμμαθητών της έπεσε μαθήτρια σε Γυμνάσιο της επαρχίας, όπως καταγγέλλει η μητέρα της.

Συνεχίζονται τα ακραία περιστατικά bullying σε σχολεία της χώρας. Όπως καταγγέλλει μητέρα μαθήτριας, μια παρέα μαθητών επιτέθηκε στην κόρη της, της έσπασαν και της έφτυσαν τα γυαλιά, ενώ όταν ζήτησε το αντίτιμο για να τα αντικαταστήσει της είπαν να «κάνει βίζιτες».

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της μιλώντας στο MEGA: «Πριν 1,5 μήνα με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο κλαίγοντας. Φώναζε, ότι της πήραν τα γυαλιά, τα έφτυσαν και τα έσπασαν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Επικοινώνησα με το σχολείο. Δεν είχαν ιδέα για το περιστατικό. Ήρθε το παιδί στο σπίτι, έκλαιγε. Μου είπε ποια παιδιά ήταν. Μίλησα με τη διευθύντρια του σχολείο, φώναξε τα παιδιά, το ένα το έδινε στο άλλο. Τους είπε να φέρουν τα λεφτά για να αντικαταστήσουν τα γυαλιά του παιδιού.

Από μένα δεν πρόκειται να δεις λεφτά. Έχω λέει κάτι φίλους μπορώ να σε στείλω να πας να κάνεις βίζιτα. Έχουν πάνω κάτω την ίδια ηλικία με την κόρη μου περίπου στα 15. Με το που μου το λέει, παίρνω ξανά στο σχολείο τηλέφωνο και ζήτησα να έρθουν και οι γονείς των παιδιών. Έπαιρνα άδειες από τη δουλειά για να πηγαίνω στο σχολείο και δεν εμφανιζόταν κανένας από τους γονείς.

Η διευθύντρια μου έλεγε ότι τα παιδιά αυτά είναι πολύ δύσκολα και ότι σε κάθε διάλειμμα τους έχει στο γραφείο του. Της ζήτησα τις διευθύνσεις των παιδιών, δεν μπορούσε να μου τα δώσει γιατί είναι προσωπικά δεδομένα».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                  

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας