20:11 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Εβρος: Συνελήφθησαν επτά άνδρες για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Εβρος: Συνελήφθησαν επτά άνδρες για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Νέες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε βάρος διακινητών από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας. Οι ίδιοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, όπου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν τέσσερις αλλοδαπούς διακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν να προωθεί παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έντεκα μετανάστες, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχαν μεταφέρει νωρίτερα σε προκαθορισμένο σημείο οι άλλοι τρεις δράστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μετανάστες. Ο δράστης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός συνελήφθη.

Επιπλέον συνελήφθη ακόμη ένας αλλοδαπός διακινητής, διότι όπως διαπιστώθηκε περαίωσε νωρίτερα τους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τους οδήγησε πεζή σε προκαθορισμένο σημείο και τους επιβίβασε στο παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας