23:33 Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Folli-Follie: Έχασαν και τις Jaguar οι Κουτσολιούτσοι

Folli-Follie: Έχασαν και τις Jaguar οι Κουτσολιούτσοι

Απανωτά είναι τα κτυπήματα στην οικογένεια Κουτσολιούτσου, και κυρίως στην πολυτελή ζωή που ζούσε χρεώνοντας τις δαπάνες στην εταιρεία Folli-Follie.  Έτσι μετά τη συζήτηση χθες Τετάρτη 5 Αυγούστου συζητήθηκαν το αίτημα προσωρινής διαταγής της νέας διοίκησης της εταιρείας μέσω των δικηγόρων της, του Κωνσταντίνου Παπαδιαμάντη αλλά και του αντιπροέδρου του ΔΣ Θέμη Σοφού σχετικά με την τύχη των πολυτελέστατων αυτοκινήτων που είχε στην κατοχή της και χρησιμοποιούσε η οικογένεια.

Και δεν αναφερόμαστε σε τυχαία αυτοκίνητα αλλά σε:

  1. Jaguar, μοντέλο Daimler κυβισμού 5.993 cc,
  2. Range Rover κυβισμού 4.197 cc,
  3. Range Rover, κυβισμού 4.197 cc, και
  4. BMW σειρά 7, κυβισμού 2.979.

Το δικαστήριο αποφάσισε να χορηγήσει προσωρινή διαταγή και όρισε προσωρινά και μέχρι την εκδίκαση της κύριας αίτησης την εταιρεία Folli-Follie και όρισε ότι αυτά θα παραμένουν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευση της εν λόγω εταιρείας  στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Κουτσολιούτσου

Οι Κουτσολιούτσοι ετοίμαζαν εικονική πώληση της θαλαμηγού

Αυτό είναι το δεύτερο “χτύπημα” κατά της οικογένειας Κουτσολιούτσου μια και το πρώτο είχε έρθει πάλι δικαστικά στις αρχές Ιουνίου καθώς το Πρωτοδικείο Πειραιά αποφάσισε τη δέσμευση της θαλαμηγού “Phalarope” που ανήκει σε εταιρεία με έδρα τη Μάλτα, η οποία εμφανίζεται να συνδέεται με συμφέροντα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, έπειτα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η διοίκηση της Folli Follie.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δέσμευση έγινε λίγες ημέρες προτού πωληθεί η θαλαμηγός “Phalarope”, όπως προκύπτει από το κείμενο της αίτησης, σε “υποψήφιο εικονικό αγοραστή έναντι του ποσού των 3.600.000 ευρώ”. Η διοίκηση της Folli Follie ανέθεσε την υπόθεση στον έμπειρο ποινικολόγο και αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Θέμη Σοφό, καθώς και στη δικηγορική εταιρεία Θεοφανόπουλος, Νταλάκος Φασόλης.

Οι νομικοί σύμβουλοι της Folli Follie εκπροσωπώντας την εταιρεία κατέθεσαν την περασμένη Παρασκευή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων περί συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας των Δημήτρη Κουτσολιούτσο, της συζύγου του Κατερίνας και του γιού του Γιώργου μέχρι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ.


Σχετικό άρθρο: Folli-Follie: Οι Κουτσολιούτσοι ετοίμαζαν εικονική πώληση της θαλαμηγού


Υπενθυμίζεται ότι η νέα διοίκηση έχει σταματήσει όλες τις παροχές που απολάμβανε η οικογένεια Κουτσολιούτσου όπως την μισθοδοσία 13 εργαζομένων που απασχολούνταν στην κατοικία του Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, όπως ένα σεφ, έναν οδηγό, ένα κηπουρό κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Folli Follie: Ολική κατάρρευση Κουτσολιούτσου πριν τον ανακριτή

Folli Follie: H οικογένεια Κουτσολιούτσου και ακόμα 27 κατηγορούμενοι κλήθηκαν να απολογηθούν

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας