3:08 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Γεροβασίλη: Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε - Επιμένω ότι ο πρόεδρος πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά

Γεροβασίλη: Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε - Επιμένω ότι ο πρόεδρος πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά

Λίγη ώρα μετά την απόφαση να μην γίνουν νέες εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γερoβασίλη μίλησε για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

Συγκεκριμένα, η κ. Γεροβασίλη που είχε εκφράσει την επιθυμία της να αντιμετωπίσει τον Στέφανο Κασσελάκη, τόνισε ότι σέβεται την απόφαση του συνεδρίου και πρόσθεσε ότι πρέπει όλοι να συμβάλουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η πρώην υπουργός υποστήριξε ότι επιμένει στη θέση της ότι «η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη

Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε, να μην απευθυνθούμε στη βάση και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ.
Παρότι το πρότεινε ο Πρόεδρος του Κόμματος.

Η απόφαση του συνεδρίου ως κυρίαρχου σώματος είναι απολύτως σεβαστή.

Τώρα θα συμβάλω και θα συμβάλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

Δε θα σταματήσω να επιμένω όμως στην άποψη ότι η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά.

Άλλωστε αυτό του είπε και το συνέδριο στην πρόκληση του «βρείτε μου αντίπαλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη μετά το συνέδριο: Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.

Δεν πάει σε εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ – Χαμός με Κασσελάκη και Γεροβασίλη στο φινάλε του συνεδρίου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας