17:02 Κυριακή 22 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί ο Χ. Μαρκογιαννάκης;

Γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί ο Χ. Μαρκογιαννάκης;

«Με το πόρισμα δεν μπορώ να κοιμηθώ», δήλωσε ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης αναφερόμενος στα στοιχεία του ΣΔΟΕ για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Μιλώντας στο Μega, o Xρήστος Μαρκογιαννάκης εξήγησε πως υπάρχουν χιλιάδες μεγαλοκαταθέτες που έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στο εξωτερικό. «Πρόκειται για δεξαμενή, από την οποία θα μπορούσαμε να πάρουμε χρήματα. Αν τα παίρναμε νωρίτερα ίσως δεν θα πηγαίναμε στο Mνημόνιο», συμπλήρωσε.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης επεσήμανε πως το πόρισμα του ΣΔΟΕ έχει πολύ μεγάλη αξία για την υπόθεση, τονίζοντας πως «εάν το περιεχόμενο του πορίσματος είναι όπως το εμφανίζει το ΣΔΟΕ, φαίνεται πως ο κ.Παπακωνσταντίνου είχε λόγο να έχει εμπλακεί στην υπόθεση» και συμπλήρωσε: «Με τη διαγραφή των ονομάτων από τη λίστα υπήρχε η προσδοκία να μη γίνει έλεγχος».

Ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής δήλωσε ακόμη ότι «αποδιοπομπαίος τράγος δεν είναι κανένας».

Πρόσθεσε ότι και για τον κ. Παπακωνσταντίνου ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. «Είναι άδικο να τον βαφτίζουμε ως φυλακισμένο. Καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση», είπε.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας