12:55 Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Γιώργος Τσίπρας για «θαύμα» Κασσελάκη: «Αυτή η αναφορά ήταν σοκαριστική»

Γιώργος Τσίπρας για «θαύμα» Κασσελάκη: «Αυτή η αναφορά ήταν σοκαριστική»

Ταραχή επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη περί «θαύματος» κατά τη διάρκεια της βάπτισής του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην αρχιεπισκοπή της Αμερικής αναφέρθηκε στον «σταυρό από το λάδι που σχηματίστηκε στο νερό» στη βάπτισή του, μία δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις. Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και στέλεχος του κόμματος Γιώργος Τσίπρας, ερωτηθείς για τη δήλωση αυτή τόνισε πως «δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό».

«Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους χώρους. Κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα. Το κόμμα μέχρι πέρσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό, τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν η ψυχή μας», ξεκαθάρισε επίσης.

Παράλληλα τόνισε πως «η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε, όχι για να αλλάξουμε την ψυχή μας». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψή του στην αρχιεπισκοπή της Αμερικής ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων πως «με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στέφανος Κασσελάκης: Όταν βαφτίστηκα σχηματίσθηκε ένας Σταυρός από λάδι…

Στ. Κασσελάκης: Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας