Η χειρόγραφη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη

Η χειρόγραφη διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη

Ρεπορτάζ  ΑΝΝΑ ΤΣΙΑΛΤΑ

Αφήνει κληρονομιά χρηματικό ποσό και ακίνητη περιουσία στην επιστήθια φίλη της Αναστασία Κατηφόρη η οποία και τα τελευταία χρόνια ήταν όπως δήλωνε η παρουσιάστρια ο Φύλακας άγγελος της.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε να έχει αφήσει κληρονομιά αυτό το άτομο. Όταν περνάς δύσκολα, και κάποιες φορές δεν έχεις να φας, δεν φαντάζεται κανείς πως υπάρχει περίπτωση να σε κληρονομήσει κάποιος .. αφού και αυτός δεν θα έχει μία..

Αίσθηση και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η είδηση που μέσα από ένα κουίζ η εφημερίδα ΜΠΑΜ παρουσίασε πριν από 2 βδομάδες.

Η Νανά Καραγιάννη που έχασε την μάχη με τη νευρική ανορεξία το καλοκαίρι του 2017 είχε αφήσει χειρόγραφη διαθήκη και ότι η κληρονόμος έχει ήδη αποδεχθεί την κληρονομιά. Ναι η κληρονόμος είναι γυναίκα και ήταν πολύ φίλη με την Νανά και μάλιστα τα τελευταία χρόνια η Νανά την αποκαλούσε ο φύλακας άγγελος της.

 

 

Παρά το γεγονός ότι η Νανά φαινόταν να μην έχει χρήματα ούτε για τα φάρμακά της, άφησε κληρονόμο. Σύμφωνα με αποκλειστίκες πληροφορίες της ΜΠΑΜ το ποσό που άφησε στην καλή της φίλη η παρουσιάστρια ανέρχεται στα 100.000 ευρώ και δυο σπίτια! Η επιστήθια φίλη της δεν δέχτηκε τα σπίτια και τα αποποιήθηκε.

Το ποσό σύμφωνα με την Διαθήκη ανέρχεται στα 100.000 ευρώ

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη εντύπωση καθώς, όπως είχε γίνει γνωστό από το στενό φιλικό της περιβάλλον, τα τελευταία χρόνια η Νανά Καραγιάννη αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, επισκεπτόταν το σπίτι του ηθοποιού σχεδόν καθημερινά, όπου έπαιρνε φαγητό, το οποίο μοίραζε και σε άλλους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Η παρουσιάστρια έχει αφήσει ιδιόχειρη διαθήκη σε συμβολαιογράφο στην οποία αναφέρει ότι όλα όσα γράφει θα περάσουν στην φίλη της και δεν θέλει να αφήσει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στην οικογένεια της (αυτό είναι όρος μέσα στην διαθήκη)

Πάντα οι άνθρωποι γύρω της έκαναν προσπάθειες να την βοηθήσουν, ακόμα και κάποιες φορές να την ταΐζουν, γιατί όπως έλεγε η ίδια αρκετές φορές έφτανε στο σημείο να μην έχει να φάει. Πολλοί άνθρωποι επίσης την βοήθησαν να βρει δουλειά, να βρίσκει ρούχα τα οποία και κατά καιρούς διαφήμιζε μέσα από τις προσωπικές της σελίδες. Η παρουσιάστρια δήλωνε τα τελευταία χρόνια της ζωής της πως δεν είχε κανέναν δίπλα της αφού και με την ίδια την οικογένεια της, δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις.

Μάλιστα όλο αυτό το διέδιδε κιόλας, πως έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια αφού ποτέ δεν την αγάπησε η μάνα της και ο πατέρας της. Η ίδια κάποιες φορές βέβαια, έκανε και κάποια πισωγυρίσματα που έδειχναν πως τα πάει καλά με την οικογένεια της, αλλά αυτό ήταν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και πολύ πιθανόν για τα μάτια του κόσμου. Γκρίνια, και σχόλια για την κακή συμπεριφορά της οικογένειας της… Στην ιδιόχειρη διαθήκη της δηλώνει πως δεν θέλει να πάρει τίποτα η οικογένεια της. Απολύτως τίποτα δεν θέλει να τους αφήσει και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τα πάρει όλα η φίλη της.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια και μετά από δύο διαζύγια είχε πολλά θέματα. Άλλοι, τα βάπτιζαν ψυχολογικά, άλλοι, έλεγαν πως όλο αυτό που περνάει, το θέμα της υγείας της, περισσότερο την έχει κάνει δύστροπη και περίεργη. Άνθρωποι που την γνώριζαν λένε πως ειδικά τον τελευταίο χρόνο είχε πάρα πολύ σοβαρά θέματα υγείας, αφού πέρασε πολύ σοβαρές καταστάσεις και συνέχεια ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Πολλές πληροφορίες με το θέμα είχαν ειπωθεί, και μόλις μαθεύτηκε ο θάνατος της, από φυσικά αίτια, αφού η κατάσταση της ήταν αρκετά σοβαρή (πολλές νοσηλείες κατά καιρούς).

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

Σχόλια