15:56 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Η Γη της Ελιάς: Η νέα συμμαχία και το διαζύγιο

Η Γη της Ελιάς: Η νέα συμμαχία και το διαζύγιο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” δεν θα είναι οι αναμενόμενες…

Στα επόμενα επεισόδια, η Αθηνά ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με τον Ισίδωρο για την πώληση του μεριδίου της περιουσίας της. Και οι δύο πλευρές είναι ανυποχώρητες στα θέλω τους. Γι’ αυτό ενημερώνεται η Μυρτάλη και δεν μπορεί να δεχτεί την αδικία που γίνεται εις βάρος της Αθηνάς και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Αρχικά, σύμφωνα με όσα γράφει για τη δημοφιλή σειρά του MEGA “Η Γη της Eλιάς” το MYtv, η Μυρτάλη προσπαθεί να πείσει την Αθηνά να γυρίσει στη Μάνη. Εκείνη στην αρχή είναι αρνητική, αλλά η προσέγγισή της την συγκινεί και αποφασίζουν να συμμαχήσουν εναντίον του Ισίδωρου, αφού πιστεύουν ότι αυτός κρύβεται πίσω από όσα συμβαίνουν στη ζωή τους.

Η Αθηνά, πριν από την υπογραφή των συμβολαίων, επισκέπτεται τον Ισίδωρο και του επιφυλάσσει μία έκπληξη. Του ανακοινώνει πως αρνείται να του πουλήσει το μερίδιό της. Εκείνος σαστίζει και την προειδοποιεί ότι τώρα θα δει το πρόσωπό του από την καλή και από την ανάποδη.

Στο μεταξύ, το επόμενο διάστημα ο Μάνος φλερτάρει με τη Ζωή και καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Ωστόσο, εκείνη δεν βρίσκει την ανταπόκριση που περίμενε από τον Μάνο και αποφασίζει να ρίξει λάδι στη φωτιά. Έτσι, πηγαίνει στο ανθοπωλείο της Μαρίνας και την ενημερώνει για τη σχέση που έχει με τον Μάνο, με εκείνη να γίνεται έξαλλη και να τη διώχνει κακήν κακώς.

Η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Μάνο ότι γνωρίζει τα πάντα, το γυαλί ραγίζει και προχωρούν σε διαζύγιο. Ο Ισίδωρος, βέβαια, χαίρεται με την εξέλιξη αυτή…

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας