21:47 Τρίτη 23 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Η  καμπάνια της Κέιτ Μίντλετον είναι η "απάντηση" στην άτυχη εγκυμοσύνη της Μέγκαν

Η  καμπάνια της Κέιτ Μίντλετον είναι η "απάντηση" στην άτυχη εγκυμοσύνη της Μέγκαν

Το παλάτι “απαντά” για την αποβολή της Μέγκαν Μαρκλ μέσω της καμπάνιας της  Κέιτ Μίντλετον μετά από  δημόσια αποκάλυψή της πρώτης  για την άτυχη εγκυμοσύνη της.

Επιμέλεια: Έπη Τρίμη

Όπως η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ είχε αποκαλύψει τον Ιούλιο που μας πέρασε έχασε το δεύτερο μωράκι της κάτι που όπως όλοι ξέρουμε με βάση τα βασιλικά πρωτόκολλα δεν γίνεται δημοσίως ανακοινώσιμο.

Η αποκάλυψη της Μέγκαν Μαρκλ συγκίνησε κάθε γυναίκα σε όλο τον πλανήτη καθώς χτύπησε την ευαίσθητη χορδή κάθε μιας από μας καθώς πρόκειται για μια πολύ προσωπική αποκάλυψη που δεν ξεχωρίζει φτωχούς, πλούσιους ή διάσημους ως προς τον πόνο και την οδύνη.

Η δυσαρέσκεια του παλατιού 

Λίγες ημέρες μετά την ανθρώπινη αποκάλυψη της Μέγκαν Μάρκλ φαίνεται πως η  βασιλική οικογένεια δυσαρεστήθηκε από την εν λόγω αποκάλυψη καθώς έσπασε για ακόμη μια φορά τα βασιλικά πρωτόκολλα ενώ αύξησε τη συμπάθεια όλων των γυναικών που έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση.  Έτσι, το παλάτι της  «απάντησε» με μια νέα καμπάνια ενίσχυσης του προφίλ της Κέιτ Μίντλετον.

Αν και το παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει δημόσια την αποκάλυψη της Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να αντιδράσει και να επαναφέρει στην επικαιρότητα την Κέιτ Μίντλετον… η οποία  φέρεται να ζητάει από την βρετανική κυβέρνηση (κατά παρέκκλιση της πάγιας τακτικής της βασιλικής οικογένειας να μην εμπλέκεται στην πολιτική) την ενίσχυση της εκπαίδευσης των παιδιών προσχολικής ηλικίας, γιατί όπως λέει «η εκπαίδευση δεν πρέπει να ξεκινάει από το σχολείο».

Η Κέιτ Μίντλετον  μέσω της  καμπάνιας ζητάει την προστασία των παιδιών «στα κρίσιμα πρώτα χρόνια της ζωής τους» και παρόλο που αναμφίβολα πρόκειται για ζωτικής σημασίας αίτημα η στιγμή είναι το λιγότερο άκομψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως απέβαλε: Η στιγμή που κατάλαβε ότι χάνει το παιδί, τα δάκρυα του Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Βίωσα μια τραυματική εμπειρία

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας