5:07 Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Η μεγάλη μπίζνα των αντιεμβολιαστών. Οι ιστοσελίδες που ερευνούν οι Αρχές (έγγραφα-ντοκουμέντα)

Η μεγάλη μπίζνα των αντιεμβολιαστών. Οι ιστοσελίδες που ερευνούν οι Αρχές (έγγραφα-ντοκουμέντα)

Στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας τέθηκε τα τελευταία 24ωρα ιστοσελίδα κινηματικού περιεχομένου για αντιεμβολιαστές. Όπως φαίνεται από τα έγγραφα που παρουσιάζει το ereportaz σε μία περίπτωση ζητείται από όσους θέλουν να κινηθούν νομικά εναντίον του Δημοσίου και των πολιτικών αρχών, να καταβάλλουν ποσό 23 ευρώ (20 ευρώ σε 3 ευρώ ΦΠΑ) σε prepaid card (προπληρωμένη κάρτα) ελληνικής τράπεζας που έχει εκδοθεί στο όνομα φυσικού προσώπου ή να τα αποστείλουν στον συγκεκριμένο μέσω ταχυδρομείου.

«Μπορείτε επίσης να μου στείλετε 20 ευρώ από το ταχυδρομείο. Επικοινωνήστε μαζί μου να δώσω τα στοιχεία και τον τρόπο κατάθεσης»! Ο συντάκτης παραθέτει πλήρη στοιχεία του καθώς και άλλες μεθόδους συναλλαγών, όπως τηλεφωνικές εντολές.

Αύριο αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών η και ήδη ανατέθηκε στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, στο πλαίσιο ευρύτερης δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για ανάλογα ζητήματα. Η εντολή που έχει στα χέρια του ο εισαγγελικός λειτουργός είναι να ερευνήσει το ενδεχόμενο διάπραξης σειράς αξιόποινων πράξεων όπως η απάτη, η απόπειρα απάτης, ενώ δεν αποκλείεται η ενεργοποίηση αυτόφωρης διαδικασίας σε ορισμένες περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατεπείγουσα έρευνα για σοβαρά αδικήματα ξεκινά η Εισαγγελία για τις σελίδες αρνητών της πανδημίας

Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή που εντοπίζεται ο δραπέτης

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας