18:21 Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Οι πιο αστείες αιτήσεις βίζας εισόδου σε άλλη χώρα

Οι πιο αστείες αιτήσεις βίζας εισόδου σε άλλη χώρα

Η βίζα εισόδου σε μια χώρα είναι συνήθως μια απλή διαδικασία, αρκεί να πληροί κανείς τις προϋποθέσεις που θέτει η κάθε χώρα.

Οι αιτήσεις πολλές, ενώ οι λόγοι που συνήθως αναγράφονται στην αίτηση εισόδου τείνουν να εξελιχθούν σε ρουτίνα: τουρισμός, εργασία, λόγοι υγείας κλπ. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις.

Η Daily Mirrror μάζεψε από έναν Δικτυακό Τόπο τις πιο αστείες αιτήσεις χορήγησης βίζας εισόδου στη Βρετανία, αλλά και άλλες χώρες του κόσμου.  Δείτε μερικές από τις πιο αστείες αιτήσεις:

Ένας Νοτιοαφρικανός ήθελε να επισκεφθεί την Ρουμανία για να κυνηγήσει βαμπίρ

Ένας Βραζιλιάνος έκανε αίτηση βίζας για τη Βρετανία, δηλώνοντας καθηγητής χορού. Στην αίτηση έγραψε ότι ήθελε να «φέρει το φλαμένκο στους δρόμους του Νόργουιτς».

Μια Ρωσίδα έκανε αίτηση για να εργαστεί ως ιερόδουλος στην Ολλανδία.

Ένας τύπος με ειδικότητα στην ταρίχευση νεκρών ήθελε να μεταφέρει τις γνώσεις του στην προετοιμασία νεκρών που θα «ταξίδευαν» από το Μεξικό στην Ισπανία. Η αίτηση απορρίφθηκε, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε βαρύ ποινικό μητρώο.

Ένας «δοκιμαστής φαγητού σκύλων» έκανε αίτηση για να εργαστεί από τη Βρετανία στις ΗΠΑ.

Ένας άνδρας από τις Φιλιππίνες ήταν απόλυτα ειλικρινής στην αίτηση που υπέβαλε στην πρεσβεία της Αυστραλίας στη Μανίλα: τον κυνηγούσε η Αστυνομία και ήθελε να πάει να βρει την οικογένειά του στην Αυστραλία.

Ένα «μοντέλο ποδιών» έκανε αίτηση εργασίας από τη Γαλλία στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι τα πόδια της είχαν μεγάλη ζήτηση στον κόσμο του μόντελινγκ.

Μια γυναίκα έκανε αίτηση βίζας στη Βρετανία, αφού εξασφάλισε «εργασία ως ζόμπι». Και αυτό στις διακοπές της.

Εκπρόσωπος της globalvisas.com που μίλησε στην εφημερίδα αναγνώρισε ότι συχνά πέφτουν στην αντίληψη της Υπηρεσίας περίεργες αιτήσεις.

«Εμείς συμβουλεύουμε όσους κάνουν αίτηση, να γνωρίζουν τη νομοθεσία της χώρας στην οποία απευθύνονται» σημειώνει.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας