21:20 Τρίτη 23 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Η ψυχολόγος που ήταν μαία είχε πάρει και βραβείο...ιατρικής αναγνωρισιμότητας

Η ψυχολόγος που ήταν μαία είχε πάρει και βραβείο...ιατρικής αναγνωρισιμότητας

Στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, ανέδειξε και μια παράλληλη ιστορία εξαπάτησης η οποία συμβαίνει κατά κόρον στα ελληνικά δρώμενα. Μετά την αποκάλυψη πως η κυρία που εμφανίστηκε ως ψυχολόγος της δολοφονημένης κοπέλας, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες για τη ζωή της, δεν είναι ψυχολόγος αλλά μια  μαία, η οποία δήλωνε ψυχολόγος και υπνωτίστρια έρχονται τα ερωτήματα για το πόσο ένα σύστημα διαφήμισης και παραπλάνησης μπορεί μέσα από δημόσιες σχέσεις και λομπισμό να εξαπατά τον κόσμο νομιμοποιώντας γιατρούς χωρίς πτυχία. Η συγκεκριμένη “ψυχολόγος” χωρίς πτυχίο ψυχολογίας  βραβεύτηκε το 2020 ως “πρωτοπόρος γιατρός” χωρίς να είναι καν γιατρός  σε βραβεία που διοργάνωσε διαφημιστική εταιρεία.

Ασφαλώς εδώ δεν πρόκειται απλά για μια αντιποίηση του ευαίσθητου ιατρικού επαγγέλματος και μία διαφημιστική απάτη αλλά για μια πράξη η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία για την υγεία πολλών συνανθρώπων μας. Η πολιτεία θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της ώστε να εξασφαλιστεί η γνησιότητα όσων ασχολούνται με την υγεία των πολιτών. Εξάλλου δεν είναι μακριά η υπόθεση του ψευτογιατρού  που βρίσκεται αντιμέτωπος με 12 ανθρωποκτονίες και 15 απόπειρες ανθρωποκτονίας δίνοντας «μαντζούνια» σε καρκινοπαθείς, λέγοντάς τους πως δεν χρειάζεται να κάνουν χημειοθεραπείες.

Διαβάστε επίσης 

Εξέλιξη σοκ: Η ψυχολόγος της Καρολάιν είχε διαγραφεί από την Τεκτονική Στοά λόγω ποινικής κολάσιμης πράξης

Αποκάλυψη για ληστεία «καρμπόν» με αυτή στα Γλυκά Νερά σε συνάδελφο του πιλότου. Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο…

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας