14:53 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ιωάννα Σαρρή: Εδώ και μέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό, έχω πάρεση Bell και φοβάμαι, αποκάλυψε

Ιωάννα Σαρρή: Εδώ και μέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό, έχω πάρεση Bell και φοβάμαι, αποκάλυψε

Η Ιωάννα Σαρρή αποκάλυψε στο Instagram με μια ανάρτηση, ότι εδώ και μερικές μέρες έχει έρθει αντιμέτωπη με ένα θέμα υγείας, το οποίο την έχει τρομάξει.

Μέσω story, η πρώην παίκτρια του GNTM και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, ανέβασε μια selfie και έγραψε ότι διαγνώστηκε με πάρεση Bell, μια σπάνια νευρολογική πάθηση, κατά την οποία παραλύει μέρος του προσώπου. Στην ανάρτησή του, το μοντέλο μοιράστηκε με τους ακολούθους του, πως αυτό έχει επηρεάσει τόσο την ψυχολογία της, όσο και τη δουλειά της.

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα… Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βρήκαν ότι έχω πάρεση Bell. Ουσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση.

Η πάρεση Bell δεν θεωρείται μόνιμη, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις δεν εξαφανίζεται. Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά. Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας».

Τι είναι η πάρεση Bell
Η πάρεση προσώπου είναι μια νευρολογική πάθηση που εκδηλώνεται ως αδυναμία κίνησης των μυών της μιας πλευράς, δηλαδή του μισού, προσώπου. Οφείλεται σε μια προσβολή του προσωπικού νεύρου (VII εγκεφαλική συζυγία) και μπορεί να είναι παροδική ή μόνιμη.

Πηγή: protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας