14:09 Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
eReportaz

Live:

Και οι κληρώσεις του ΚΙΝΟ στα «θύματα» της ΕΡΤ

Και οι κληρώσεις του ΚΙΝΟ στα «θύματα» της ΕΡΤ

Προβλήματα αντιμετωπίζουν από το πρωί της Τετάρτης, δεκάδες πρακτορεία στη μετάδοση των κληρώσεων του ΚΙΝΟ, λόγω της διακοπής του σήματος της ΕΡΤ.

Η μετάδοση στα πρακτορεία που δεν έχουν δορυφορικό σήμα, γινόταν μέσω της συχνότητας της ΝΕΤ με αποτέλεσμα από χθες να μην υπολειτουργούν ή να λειτουργούν με προβλήματα..

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]Ήδη πολλοί πράκτορες αναζητούν… δορυφορικά πιάτα, ενώ στο μεταξύ έχει ενεργοποιηθεί η συχνότητα στο horizon για να μεταδίδονται οι κληρώσεις του παιχνιδιού[/quote_text]Στον ΟΠΑΠ από χθες βρισκόταν σε ετοιμότητα για να αντιμετωπιστεί το θέμα, ενεργοποιώντας τα fall back σενάρια που υπάρχουν για τέτοιες περιπτώσεις. Όπως αναφέρουν τα προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν αποκατασταθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται να μισθωθεί συχνότητα σε ιδιωτικό σταθμό.

Οι πράκτορες δηλώνουν ότι ο τζίρος της σημερινής ημέρας θα επηρεαστεί και ευελπιστούν σε άμεση λύση προκειμένου να μην υπάρξουν μεγαλύτερα διαφυγόντα έσοδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΚΙΝΟ αποτελεί το δημοφιλέστερο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, με τζίρο που πέρυσι ξεπέρασε τα 2,1 δισ. ευρώ.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας