21:54 Τετάρτη 22 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

ΚΚΕ: «Προκλητικό το άρθρο του Σαμαρά»

ΚΚΕ: «Προκλητικό το άρθρο του Σαμαρά»

Προκλητικό χαρακτηρίζει το ΚΚΕ το άρθρο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Καθημερινή, υποστηρίζοντας πως «αποδεικνύει τις προθέσεις της κυβέρνησης να κλιμακώσει την αντιλαϊκή λαίλαπα ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους». Σύμφωνα με το ΚΚΕ, το άρθρο υπερθεματίζει τις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις που προωθεί η κυβέρνησή του υλοποιώντας τις απαιτήσεις των μονοπωλίων.

Αναλυτικά:

«Όταν ο κύριος Σαμαράς μιλάει για σταθεροποίηση της δημοκρατίας, εννοεί ότι θέλει ο λαός να υποκύψει, να βάλει πλάτη, να στηρίξει την εξουσία των μονοπωλίων και να δεχθεί τη βαρβαρότητα των αντιλαϊκών μέτρων» σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα και καλεί τον λαό «να απαντήσει, γυρίζοντας την πλάτη στα κόμματα του κατεστημένου, με συσπείρωση, συμπόρευση με το ΚΚΕ με στόχο να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα και η αντιδραστική θεωρία “Νόμος και τάξη”».

Σχολιάζοντας ειδικότερα τον τίτλο του άρθρου «ο κόσμος περιμένει να σπάσουμε αβγά», το ΚΚΕ καταλήγει: «Όσο για το μείγμα των αβγών στο μπλέντερ της πολιτικής του αρχηγού της ΝΔ, όχι μόνο δεν φτιάχνει ομελέτα, αντίθετα δείχνει ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τα αβγά που χρησιμοποιούν είναι ήδη χαλασμένα».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας