21:11 Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλειστοί δρόμοι την Παρασκευή στην Καισαριανή λόγω εργασιών του Μετρό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλειστοί δρόμοι την Παρασκευή στην Καισαριανή λόγω εργασιών του Μετρό

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών κατασκευής της γραμμής 4 του μετρό Αθήνας, στην περιοχή της Καισαριανής.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 5 – 1 – 2024, καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Δαμάρεως, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης έως τη συμβολή της με την οδό Αντιστάσεως, περιοχής Δήμου Καισαριανής.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ηρ. Σκοπευτηρίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Η γραμμή 4

Υπό εξέλιξη είναι οι εργασίες της νέας γραμμής 4 του μετρό (Άλσος Βεΐκου-Γουδή) και συγκεκριμένα στα φρέατα στη Λεωφόρο Βεϊκου και στην Κατεχάκη. Εκεί, οι δίδυμοι «μετροπόντικες» «Αθηνά» και «Νίκη», αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της διάνοιξης των σηράγγων.

Οι δύο «μετροπόντικες» ΤΒΜ θα διανοίξουν συνολικά 12,8 χιλιόμετρα υπόγειων σηράγγων. Η νέα γραμμή 4 του μετρό, και συγκεκριμένα το τμήμα Α, Άλσος Βεΐκου-Γουδή, θα περιλαμβάνει 15 νέους σταθμούς, οι οποίοι θα κατασκευαστούν κυρίως υπογείως.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας