21:12 Δευτέρα 20 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Λύνεται το μυστήριο της Αράχωβας: «Ο δράστης βασάνισε τον Όλιβερ 100 μέτρα από το σπίτι του χάσκι»

Λύνεται το μυστήριο της Αράχωβας: «Ο δράστης βασάνισε τον Όλιβερ 100 μέτρα από το σπίτι του χάσκι»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τον βασανισμό και τον θάνατο του Όλιβερ που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αράχωβας.

Οι μέρες περνούν και παρά τις καταθέσεις μαρτύρων και συλλογής προανακριτικου υλικού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα του δράστη, αν τελικά υπήρξε κακοποίηση του ζώου από ανθρώπινο παράγοντα όπως καταγγέλουν φιλοζωικές οργανώσεις που ασχολούνται με την υπόθεση από την πρώτη στιγμή.

Και ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι – εάν δηλαδή υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων – η υπόθεση δείχνει να ανατρέπεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.


Συγκεκριμένα, ένας μάρτυρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη νύχτα που βασανίστηκε ο σκύλος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ και μάλιστα, πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο Όλιβερ.

Την ίδια ώρα και ενώ η κοινωνία περιμένει πειστικές απαντήσεις, φιλανθρωπικές οργανώσεις ισχυρίζονται πως γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη. Μάλιστα, η φιλόζωος κ. Πουλτίδου έδωσε και διορία 48 ωρών στον δράστη να αποκαλύψει την δράση του αλλιώς θα αποκαλύψει αυτή την ταυτότητά του.

Ισχυρίζονται επίσης πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με υψηλές διασυνδέσεις σε εισαγγελία και αστυνομία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας