9:06 Σάββατο 21 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Μάκης Κατμερτζόγλου - Ιωάννα Τούνη: Πόλεμος για την διαρροή του ροζ βίντεο

Μάκης Κατμερτζόγλου - Ιωάννα Τούνη:  Πόλεμος για την διαρροή του ροζ βίντεο

Όταν πριν από περίπου δύο χρόνια το βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού «ταξίδευε» από κινητό σε κινητό και τελικά αναρτήθηκε σε ιστοτόπους με ερωτικό περιεχόμενο, πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα τα οποία πρωταγωνιστούσαν. Ήταν η, άγνωστη τότε, Ιωάννα Τούνη και η «γνωριμία της μιας βραδιάς», ο 35χρονος σήμερα Αρτέμιος (Μάκης) Κατμερτζόγλου.

Του ΦΩΤΗ ΑΝΔΡΕΟΥ


Τι αναφέρει στις μηνύσεις του ο επιχειρηματίας Μάκης Κατμερτζόγλου, ενώ η Ιωάννα Τούνη επιμένει: «Φίλος του το μαγνητοσκόπησε εν γνώσει του»


Από τότε κύλησε πολύ «νερό στο αυλάκι», μέχρι πριν από λίγες μέρες που η γνωστή πλέον Θεσσαλονικιά influencer, με τους χιλιάδες διαδικτυακούς ακολούθους, αποφάσισε να κατονομάσει τον νεαρό που ήταν ο άνθρωπος που ανάρτησε το επίμαχο βίντεο, εκμεταλλευόμενος το ότι εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση «βαριάς μέθης». Και ξαφνικά ξέσπασε ένας… πόλεμος δηλώσεων και αντιδηλώσεων που έφερε νέες μηνύσεις εκατέρωθεν.

«Γνώριζε»

«Ο Μάκης Κατμερτζόγλου είναι ο άνθρωπος ο οποίος με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε σεξουαλική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου. Ο ίδιος φαίνεται ξεκάθαρα να γνωρίζει την ώρα που ο φίλος του τραβάει, καθώς κοιτάει στην κάμερα, γελάει, κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει και…………………………………………

Διαβάστε τη συνέχεια στο dikastikoreportaz.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιασμός ανήλικης: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα – “Μου απέκρυψε στοιχεία”

Οικονομική Εισαγγελία: «Καμία ένδειξη περί της τέλεσης αξιόποινης πράξης» δεν προέκυψε για τους Άδ. Γεωργιάδη και Δ. Αβραμόπουλο

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας