22:17 Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Μάκης Βορίδης: Εκλογές πριν από το Πάσχα – Η πιο πιθανή ημερομηνία

Μάκης Βορίδης: Εκλογές πριν από το Πάσχα – Η πιο πιθανή ημερομηνία

ιθανόν πριν από το Πάσχα θα γίνουν οι εκλογές, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Μάκης Βορίδης. «Να υπολογίσετε ένα καθαρό διάστημα δύο μηνών από την χρονική στιγμή που αποφασίζει ο Πρωθυπουργός να διαλύσει την Βουλή για την όλη διαδικασία» δήλωσε μιλώντας στο Mega ο υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας πως ενδεχομένως πριν από το Πάσχα θα στηθεί η πρώτη κάλπη και πριν από τις πανελλήνιες εξετάσεις θα γίνει ο δεύτερος γύρος, αν χρειαστεί.


 

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν συγκεκριμένα για τις 26 Μαρτίου, ο κ. Βορίδης απάντησε πως «αυτό είναι ένα ενδεχόμενο».

Μάκης Βορίδης: Τι είπε για την υπόθεση της Εύας Καϊλή

Σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή και την απόφαση να παραμένει προφυλακισμένη, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε: «Κρίθηκε ύποπτη φυγής και επιπλέον κρίθηκε ότι υπάρχει κίνδυνος απαγωγής της από Καταριανούς πράκτορες, το όποιο βρήκα μια προχωρημένη σκέψη από τον Εισαγγελέα».

Στο ζήτημα εάν η προφυλάκιση της κα Καϊλή ενέχει και ένα πολιτικό μήνυμα ο κ. Βορίδης τόνισε: «Θέλω να ελπίζω ότι οι δικαστές οπουδήποτε δεν κρίνουν με τέτοια κριτήρια. Αν αρχίσουμε και βάζουμε πολιτικά κριτήρια στην απόφαση των δικαστών φαλκιδεύεται η έννοια της δικαιοσύνης».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας