12:47 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

«Με ρωτάει συνέχεια για την υγεία του αστυνομικού» Απόστολος Λύτρας - Δικηγόρος 18χρονου από τα επεισόδια στο Ρέντη

«Με ρωτάει συνέχεια για την υγεία του αστυνομικού» Απόστολος Λύτρας - Δικηγόρος 18χρονου από τα επεισόδια στο Ρέντη

Σε σοκ βρίσκεται ο 18χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ και δήλωσε επίσης ότι 18χρονος τον ρωτάει για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που παραμένει κρίσιμη.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα ο 18χρονος ισχυρίζεται ότι πέσανε προς το μέρος του αστυνομικού δύο φωτοβολίδες.

«Δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε επεισόδια. Δεν έχει συλληφθεί ποτέ. Δεν έχει τιμωρηθεί, ούτε κατηγορηθεί ποτέ. Και δεν είναι και οργανωμένος οπαδός, όπως ακούστηκε» δήλωσε ο κ. Λύτρας.

«Ανέφερε ότι ότι ήταν μέσα στο γήπεδο και ότι κάποια στιγμή κάποια άτομα βγήκανε εκτός του γηπέδου. Μέσα σε αυτά και ο 18χρονος και προφανώς δεν ξεκίνησε από το σπίτι του παίρνοντας φωτοβολίδα. Εκεί πέρα κάποιος του την έδωσε που προφανώς είχε τέτοια πράγματα μαζί του», πρόσθεσε.

«Αυτή τη στιγμή ο αστυνομικός χαροπαλεύει και το μυαλό όλων μας και της οικογένειας του 18χρονου είναι στην υγεία του αστυνομικού, να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα η υγεία του. Αυτό προέχει και αυτό ενδιαφέρει» , κατέληξε ο κ. Λύτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας