20:40 Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Μητσοτάκης: Η οικονομία μας είναι ξανά ισχυρή - Παίρνω δύναμη από τον κόσμο

Μητσοτάκης: Η οικονομία μας είναι ξανά ισχυρή - Παίρνω δύναμη από τον κόσμο

Στο Μοσχάτο βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός τόνισε πως οι επερχόμενες Ευρωεκλογές, είναι μια ευκαιρία να δώσει ο κόσμος ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «παίρνω δύναμη από εσάς».

Μάλιστα, ο κύριος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως αναγνωρίζει τα λάθη του ενώ αναφέρθηκε και στα επιδόματα και στην αύξηση του κατώτατου μισθού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η οικονομίας μας είναι ξανά ισχυρή».

«Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας. Μόνο η Νέα Δημοκρατία εγγυάται ασφάλεια στον τόπο. Το διαπιστώσατε και με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η συζήτηση ήταν αποκαλυπτική για το πώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης εργαλειοποιούν μια τραγωδία και αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια», σχολίασε ο κύριος Μητσοτάκης αναφορικά με την πρόταση μομφής που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Θα κερδίσουμε τις Ευρωεκλογές με ποσοστό που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε όπως ξέρουμε! Τολμηρά και δυναμικά», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας