Μόνη και ωραία η Τατιανα Μπλάτνικ στη Μύκονο (photo)

Μόνη και ωραία η Τατιανα Μπλάτνικ στη Μύκονο (photo)

Σε μια από τις πλέον φημισμένες παραλίες της Μυκόνου απολαμβάνει τα μπάνια της η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο φακός του Ereportaz απαθανάτισε την Τατιάνα, μαζί με δυο φίλες της, στην παραλία της Αγίας Άννας χωρίς όμως τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα συνοδευόταν από την Θέμις Ζουγανέλη.

Στις 25 Αυγούστου ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ έχουν επέτειο γάμου και κλείνουν εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως  αντιμετωπίζει την πρώτη κρίση στο γάμο του παρόλο που θεωρείται πρότυπο στον κύκλο του.

Ρεπορτάζ εφημερίδας κάνει λόγο για τα πρώτα προβλήματα στη σχέση τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αφορμή για αυτές τις φήμες είναι είναι οι ξεχωριστές τους εμφανίσεις, όπως του πρίγκιπα Νικόλαου στην Πάρο και της Τατιάνας Μπλάτνικ σε εστιατόρια της Αττικής για φαγητό.

Η απουσία της Τατιάνας Μπλάτνικ στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ στο Ζάππειο Μέγαρο συζητήθηκε αρκετά, καθώς η ίδια είναι ιδρυτικό μέλος του Elpida Youth, της νεολαίας της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Αλλά και στο Λονδίνο, στο φιλανθρωπικό γκαλά του The Hellenic Initiative, που οργανώθηκε από τους Έλληνες της διασποράς και τιμήθηκαν δύο σωματεία για το σπουδαίο έργο τους στη χώρα μας, ο πρίγκιπας Νικόλαος δεν ήταν εκεί για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του σύζυγο, που ήταν η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης.

Όλα αυτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δημιουργήθηκαν καθώς το ζευγάρι ήταν αχώριστο και πήγαινε παντού μαζί.

Φίλοι τους και κοντινά τους πρόσωπα όμως υποστηρίζουν ότι αυτά τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

«Η πραγματική αγάπη που τρέφει ο έναν για τον άλλον, μαζί με τη σοφία που διαθέτουν, στο τέλος θα νικήσουν» λένε όσοι γνωρίζουν την κατάσταση τους.

 

Σχόλια